OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Порука ,,Златибор твој прави избор“ стигла у још градова Србије

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Велико интересовање посетилаца и гостопримство домаћина дочекало је Туристичку организацију Златибор и ових дана приликом  промоција и у другим градским центрима наше државе. Под слоганом “Златибор – твој прави избор“ најављена је летња туристичка сезона на најпосећенијој планинској дестинацији у нашој земљи.

Тако су од  31. маја до 3. јуна представници Туристичке организације Златибора посетили Ниш, Лесковац, Прокупље, Ваљево, Шабац и Лозницу. Локалним медијима  и грађанима овде су представили летњу туристичку понуду и упознали их са свим битним појединостима тога што ће их овог лета сачекати на Златибору.

Ове промоције, организоване на главним градским трговима, привукле су велику пажњу. Најмлађи посетиоци штандова на поклон су добијали промотивне балоне, лизалице, бесплатно осликавање лица, а забављали су их костимирани аниматори, музички извођачи. Посетиоци су имали прилику да дегустирају и ракију коју,  доказан у свом послу, производи  Миломир Милојевић Геро из златиборског села Шљивовица. Приликом промоција представио се и златиборски хотел ,,Букет“ својом раскошном гастрономском понудом.  Посебна атракција била су електрична возила из фирме „Возим на струју“, са којом Туристичка организација Златибор спроводи кампању „Покрени зелену туру“ у оквиру које посетиоци изнајмљују ова еколошка возила и упознају Златибор на један другачији начин.

Промоције Златибора у градовима Србије подржавају многобројни партнери са дестинације: хотелијери, угоститељи, забавно-тематски паркови, популарне атракције: Кинг оф Рент Златибор (квадови), зип-лајн Љубиш, Стопића пећина, Гостиљски водопад. У оквиру промотивне кампање „Златибор–твој прави избор“ организована је и богата наградна игра, па је овај путујући караван Туристичке организације Златибор обрадовао многобројне посетиоце. Они су на штанду имали прилику да заврте точак среће и  освоје награде, међу којима су улазнице за локалитете, туристичке атракције и спа центре, ручак у ресторану , излет у околини Златибора, викенд за две особе и друге. Вредне награде су додељене и путем званичне инстаграм странице Туристичке организације Златибор. Промотивна кампања Златибора наставља се  и ове седмице када ће караван посетити још три града Пожегу, Чачак и Пријепоље.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Саопштење Грађанске читаонице „Либерграф“: „Захтевамо да Град Ужице подржи оснивање и рад социјалних предузећа!“

Oglasna Tabla

Рундек и Екипа у Градском културном центру

Oglasna Tabla

Уређење простора у ГКЦ-у, од 15. августа богат програм за све генерације

Oglasna Tabla

Добродошли на 6. Меморијални концерт трубачких оркестара „Светозар Лазовић Гонго“

Oglasna Tabla

За три дана Сабора трубача, регистровано 866 саобраћајних прекршаја, 153 возача возило под дејством алкохола, 11 под дејством дроге

Oglasna Tabla

Слобода у победничком ритму: Ужичани бољи од Мачве (2:1)

Oglasna Tabla

Данас је Свети Пантелејмон, добро је започети посао или кренути на пут

Oglasna Tabla

Не излазите без кишобрана – на снази наранџасти метео-аларм

Oglasna Tabla

Успешно завршен први Хуманитарни турнир у малом фудбалу „Ужице за Космет“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla