Home / IZBORI 2017 / POPOVIĆ: HOĆU SMENU VLASTI ALI I SMENU POLITIKE

POPOVIĆ: HOĆU SMENU VLASTI ALI I SMENU POLITIKE

AZURA
Smatram da možemo bez Evropske unije , jer to može i Velika Britanija i Island, zašto ne bismo mogli i mi. EU nas ne prihvata onakve kakve jesmo već učestvuje u otimanju jednog dela naše teritorije rekao je gostujući u Dnevniku zapadne Srbije  predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović.

„Države u Evropskoj uniji su izgubile slobodu. Brisel donosi odluke u njihovo ime. Da li želite da u naše ime donosi odluke neko drugi, a kao primer navodim Južni tok od kojih bi Srbija godišnje imala čist prihod 250 miliona evra. Taj projekat je propao zato što je EU zabranila Bugarskoj da uđe u projekat pri čemu je taj isti projekat i u Bugarskom interesu. Dakle Bugarska koja je u EU sprovodi briselsku politiku a ne svoju“, naglasio je Popović.

On je takođe istakao da se Moskva prema nama ponaša pristojnije i da uvažava naše interese i da bi trebalo raspisati referendum na kome bi se građani izjasnili da li su za ulazak u EU ili ne, a što se tiče prededničih izbora istakao je da je on za promenu vlasti ali i za promenu politike.

„Da sjaše kurta a da uzjaše murta, odnosno da umesto jednih ljudi dođu drugi i da rade isti posao. To nije rešenje, jer je posao koji rade pogrešan,e to smo upravo 2012. godine imali smenu vlasti bez smene politike, kada je Nikolić izjavio da je politika Borisa Tadića dobra ali da traži bolje izvršioce“, rekao je Popović

Izvor: www.glaszapadnesrbije.rs

cest

Podeli članak

Komentari

https://matis.rs/