Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Понуда Златибора представљена на Сајму туризма и активног одмора у Штутгарту

Туристичка организација Златибор учествује на Сајму туризма и активног одмора у Штутгарту (,,ЦМТ Messe Стутгарт“), једном од највећих и најзначајнијих сајамских манифестација овог типа у Немачкој. Одржава се од 14. до 22. јануара, а свим заинтересованим посетиоцима је представљена садржајна понуда  најпосећеније планине Србије.

На овом сајму учествује преко 2.000 излагача који у 10 изложбених хала промовишу најактрактивније дестинације из целог света. Као и претходних година, престижни скуп у Штутгарту карактерише богата понуда за кампинг туризам, бициклизам, планинарење и остале видове активног туризма.

ТО Златибор

Међу немачким туристима већ годинама влада велико интересовање за туристичку понуду Златибора, скијање и активан одмор за које, према речима гостију из овог дела Европе, “златна планина“ има изузетне услове. Као и претходних година, највећу пажњу привукао је Камп “Златибор“, једно од омиљених одредишта за боравак немачких туриста у Србији. Представник Туристичке организације Златибор успоставио је контакте са великим бројем кампинг клубова  из читаве Европе, одакле се очекује долазак многобројних кампера. Посебно се истиче сарадња са кампинг клубом „Сениорен Кампеер Цлуб“ који броји преко 1.000 чланова. Договорена је промоција нашег кампа и долазак њихове организоване групе у септембру. На Сајму туризма у Штутгарту успостављена је и сарадња са специјализованим часописом из Немачке у циљу даље промоције Кампа “Златибор“, као и целокупне туристичке понуде “златне планине“.

На овој манифестацији Туристичка организација Златибор наступа у оквиру штанда Туристичке организације Србије, који је посетио и генерални конзул Србије у Штутгарту Драган Димитријевић.

ТО Златибор/Огласна табла

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА