ОГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Поново ми сунце сија, срце пуно све ми прија… Мимо Лукић (ПРЕМИЈЕРА)


 
У последњих неколико година највеће откровење на музичком небу Западне Србије свакако јесте талентовани певач Мимо Лукић, иначе брате познате Дарије Лукић. У прилог овој тврдњи говори чињеница да је Мимо у последињих неколико година апсолутно најтраженији музичар по клубовима, ресторанима и весељима. Једноставно млади људи га воле, пошто својим ведрим духом, добрим гласом, прави одличан штимунг и атмосферу где год да се појави.

Да је дошло време за нешто ауторско, квалитетно у вокално – визуелном смислу потврдио је за наш портал и сам Мимо Лукић. „Било је претходних година заиста много свирки, неколико (covera) и препевавања разних старих хитова, али је дошло време да се посветим својим песмама што сам до сада учинио са песмама „Пороци“, „Ђаво не да мира„, као и са овом својом новом песмом „Сређен“ коју сам као и претходне написао ја. Надам се да ће ова моја нова песма бити прихваћена и бити неки мој путоказ у ком смеру ћу даље наставити да градим каријеру, као што је и сама тематика спота за нову песму“ закључио је на крају увек ведри Мимо Лукић.

Огласана табла

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Општина Чајетина демантује наводе организације „Крени – промени”: Рибничко језеро сигуран извор пијаће воде на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тужилаштво ослободило четворицу Срба због недостатка доказа! Огласило се Специјално тужилаштво у Приштини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужички фестивал ходања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће повећање пензија, а онда и исплата 20.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против сезонског грипа стигле у све домове здравља у Златиборском округу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Претежно сунчано, температура до 27 степени Целзијуса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА