5.4 C
Uzice
март 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

PONOS UŽICA: NIKOLA ARSIĆ NAJBOLJI JE VOJNI OFICIR SA PROSEKOM 9,67


Svečanost povodom završetka školovanja slušalaca za rezervne oficire Vojne i Vojnomedicinske akademije generacije „mart 2017“, održana je u kasarni „General Jovan Mišković“ u Beogradu. Njih trideset i dvoje, posle šestomesečne obuke, proizvedeno je u čin rezervnog potporučnika Vojske Srbije.

Najboljim rezervnim potporučnicima, Nikoli Arsiću (9,67), Maji Mihajlović (9,50) i Sergeju Vukši (9,50), priznanja je uručio načelnik Vojne akademije general-major Goran Zeković.

Obraćajući se prisutnima povodom završetka školovanja slušalaca za rezervne oficire Vojne i Vojnomedicinske akademije generacije „mart 2017.“, najbolji rezervni potporučnik Nikola Arsić, istakao je da mu je izuzetna čast što stoji ispred stroja svojih kolega, naglasivši da su tokom školovanja stekli značajna i nezaboravna iskustva koja neguju tradiciju, stručno obrazovanje i duh zajedništva.

 

Prve impresije za naš portal izneo je Nikola:

– Prve impresije su sjajne, kao i iskustvo koje sam prošao kroz školovanje na Vojnoj akademiji, gde sam za šest meseci prošao vojnički život, preko podoficira do oficira. Pre svega čast i ponos mi je što nosim uniformu Vojske Srbije, i što su me kolege za šest meseci prihvatile kao da smo 20 godina u službi zajedno. Istina jeste da su teški uslovi u vojsci kao i svuda uostalom, ali kada vidite ljude sa kojim žarom rade taj posao i posle 20 godina u službi, bude u vama zadovoljstvo da od takvih ljudi učite, ne samo o vojsci nego i o životu. Ono što kažu da je vojska životna škola ja sam se uverio iz prve ruke kao i mnogi pre mene koji su bili u njoj, kaže u dahu skromni Nikola Arsić.


Užice – Oglasna Tabla
Foto: www.mod.gov.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Oglasna Tabla

SNS Užice: Najoštrije osuđujemo divljačko ponašanje dela opozicije

Oglasna Tabla

Mihajlović: Krajem marta počinju radovi na auto-putu ka Požegi

Oglasna Tabla