ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Покушај обмане корисника пензионерских картица

Поводом жалби које ПИО фонд  добија од својих корисника да добијају телефонске позиве са непознатих бројева у којима их непозната лица упућују где треба да преузму своје пензионерске картице, скренута је  пажња  корисницима да Фонд ПИО не позива кориснике на овај начин и да је у питању покушај преваре пензионера и њихово довођење у заблуду.

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање подсећа кориснике који су поднели пријаву за Пензионерску картицу да своју картицу могу лично да преузму у филијали или другој организационој јединици Фонда или јединици локалне самоуправе наведеној у обавештењу које добију путем поруке на мобилном телефону или у мејлу. Поделу пензионерских картица врше искључиво овлашћена лица Фонда.

Ради брже и ефикасније поделе картица и краћег времена чекања, продужено је радно време филијала Фонда ПИО и картице се могу преузети и у додатним терминима, радним данима од 15 до 18 часова, као и суботом од 7 до 12 сати.

„Молимо наше кориснике да буду опрезни и да занемаре позиве које им упућују непозната лица представљајући се у име Фонда и покушавајући да их преваре у вези са подизањем њихових пензионерских картица“, наводи се у саопштењу ПИО фонда. 

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Да ли је инфлација заиста побеђена?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пчеларима прети лоша година?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Четири особе повређене у тешкој саобраћајној незгоди у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Малинари траже минимално 350 динара за килограм

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дефицит кадрова у грађевинарству, медицини, занатима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Откупне цене млека у Србији међу највишима су у Европи

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Аеро­дро­му „По­ни­кве” по­че­ло раз­ми­ни­ра­ње те­ре­на

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору и у Бајиној Башти одржане промоције књиге „Златиборе питај Тару“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 14. април

ОГЛАСНА ТАБЛА