OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Pokloni za mališane u školi za gluvoneme „Miodrag Matić“

Aksa donirala igračke u vrednosti od 240 hiljada dinara

Kompanija Aksa donirala je školi za gluvoneme „Miodrag Matić“ igračke u vrednosti više od 240.000 dinara. Kako bi period izolacije zbog pandemije virusa COVID-19 ostao iza mališana, i kako bi vreme koje im predstoji provodili u što veselijoj atmosferi, Aksa je odlučila da im pokloni igračke visokog kvaliteta i edukativnog karaktera.

Donirane su igračke za mališane namenjene različitim uzrastima, koje će potpomoći odrastanje, probuditi kreativnost i pre svega ulepšati njihov svakodnevni boravak u ovoj ustanovi.

Kompanija Aksa će i u narednom periodu nastaviti da  radi na kontinuiranoj podršci porodicama, kao i da podržava aktivnosti za decu kojima je pomoć najpotrebnija, kako bi se podstakao njihov rast i razvoj. Na ovaj način Aksa pokazuje zahvalnost zajednici u kojoj posluje i poziva i druge kompanije da slično postupaju jer je briga o najmlađima naš kako lični tako i profesionalni prioritet,“ poručila je Ivana Cvejić, Direktor Marketinga u Aksi.

Donacija u vidu igračaka ukupne vrednosti 2,2 miliona dinara namenjena je ustanovama za decu bez roditeljskog staranja, kao i za decu sa smetnjama u razvoju u 11 gradova Srbije. Igračke su već isporučene sledećim ustanovama: Dom za decu „Kolevka“ Subotica, ,,Zračak“ iz Čačka, Kragujevac  prihvatilište za decu i mlade, Dnevni centar „Alternativa“ za decu i mlade sa invaliditetom Zrenjanin, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska u Beogradu, a sada nastavljamo sa donacijom i ustanovama u u Pančevu, Šapcu, Novom Pazaru, Kruševcu, Smederevu, Novom Sadu i Nišu.

Kompanija Aksa je uručila je donaciju i porodilištima Kliničkog centra Srbije i Narodni front još 2,6 miliona dinara u proizvodima namenjenim bebama, mamama i samoj ustanovi. Ovom donacijom kompanija podržava zajednicu i tokom ovog perioda, nastojeći da pomogne roditeljima i deci.

Oglasnatabla.info

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od prethodnog izveštaja do danas potvrđeno 10 novih slučajeva virusa „covid 19“ u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Odluka Kriznog štaba: Vraćamo meru koju smo imali tokom vanrednog stanja

Oglasna Tabla

Saopštenje OO SNS Čajetina

Oglasna Tabla

Prednosti Zlatibora – visok nivo bezbednosti i do 50 odsto niže cene smeštaja

Oglasna Tabla

Rusija odobrila lek Koronavir za lečenje od Covid-19

Oglasna Tabla

U užičkoj bolnici ubrzano se popunjavaju kapaciteti za sumnjive na korona virus

Oglasna Tabla

Tiodorović: Kraj drugog pika korone posle vikenda

Oglasna Tabla

Zlatar i dalje među najtraženijim destinacijama

Oglasna Tabla

Upis u srednje škole putem interneta

Oglasna Tabla