25.4 C
Uzice
јун 12, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Pojačan saobraćaj, magla na području Požege

Pojačan saobraćaj očekuje se na svim pravcima koji vode iz većih naseljenih mesta i gradova ka izletištima, vikend naseljima, saopštio je danas AMSS.

Mgla i sumaglica trenutno smanjuje vidljivost između 200 i 300 metara na području Požege, gde je zbog magle i kolovoz vlažan.

Vozači se upozroravaju da budu oprezni u jutarnjim i večernjim satima, kada je na putevima pored reka, jezera, banja i kotlina moguća magla i sumaglica.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja. Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje čekanja su na prelazu Horgoš oko 120 minuta. 

U noći između 13/14. oktobra u periodu od 22.00 do 02.00 časa, izvodiće se radovi na postvljanju državnih zastavica Srbije i državnih zastavica zemalja učesnica samita gradonačelnika država centralne i istočne Evrope i Kine, na deonici puta od aerodroma Nikola Tesla do mosta Gazela. 

Na putu Beograd-Pančevo od 11. oktobra u vremenu od 19 do 7.00 sati ; zbog radova na nosećim čeličnim portalima na Pančevačkom mostu, biće zauzeta jedna saobraćajna traka, a radovi će se izvoditi u pokretu. 

Predviđeno da radovi traju okvirno do 10. novembra. Na snazi je obustava saobraćaja na obilaznici oko Čačka, usled nastalog oštećenja na vijaduktu. Altrenativni putni pravac je preko Beljine. Planirano trajanje radova je do 17. oktobra.

Izvor:b92.net

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Stamatović: Demarš Ambasadi SAD, otkazati angažman Bleru!

Oglasna Tabla

SNS Zlatiborskog okruga donirao pomoć Kraljevčanima vrednu preko milion dinara

Oglasna Tabla

Proleće na Zlatiboru idealno za boravak osoba osetljivih na polene

Oglasna Tabla