OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Pojačan saobraćaj, magla na području Požege

Pojačan saobraćaj očekuje se na svim pravcima koji vode iz većih naseljenih mesta i gradova ka izletištima, vikend naseljima, saopštio je danas AMSS.

Mgla i sumaglica trenutno smanjuje vidljivost između 200 i 300 metara na području Požege, gde je zbog magle i kolovoz vlažan.

Vozači se upozroravaju da budu oprezni u jutarnjim i večernjim satima, kada je na putevima pored reka, jezera, banja i kotlina moguća magla i sumaglica.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja. Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje čekanja su na prelazu Horgoš oko 120 minuta. 

U noći između 13/14. oktobra u periodu od 22.00 do 02.00 časa, izvodiće se radovi na postvljanju državnih zastavica Srbije i državnih zastavica zemalja učesnica samita gradonačelnika država centralne i istočne Evrope i Kine, na deonici puta od aerodroma Nikola Tesla do mosta Gazela. 

Na putu Beograd-Pančevo od 11. oktobra u vremenu od 19 do 7.00 sati ; zbog radova na nosećim čeličnim portalima na Pančevačkom mostu, biće zauzeta jedna saobraćajna traka, a radovi će se izvoditi u pokretu. 

Predviđeno da radovi traju okvirno do 10. novembra. Na snazi je obustava saobraćaja na obilaznici oko Čačka, usled nastalog oštećenja na vijaduktu. Altrenativni putni pravac je preko Beljine. Planirano trajanje radova je do 17. oktobra.

Izvor:b92.net

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas dodeljeni ugovori za zaposlenje 53 lica u Novoj Varoši!

Oglasna Tabla

Ubrzani radovi na rekonstrukciji puta Užice – Sušica

Oglasna Tabla

Hiljade čamaca i ovog jula zaploviće Drinom

Oglasna Tabla

Gimnazije u Užicu, Požegi i Prijepolju upisuju računarska odeljenja, užicka dobija jedno sportsko

Oglasna Tabla

Neverovatna majstorija Danila Petronijevića (11): Sam sebi napravio kuću

Oglasna Tabla

Raspisani pozivi za mere aktivne politike zapošljavanja

Oglasna Tabla

Klik i zvanično u drugoj ligi!

Oglasna Tabla

Mikoš Rnjaković – 27 puta šampion, ljubimac publike, pravi kralj na dva točka

Oglasna Tabla

Nakon pola veka Užice dobija novi hotel sa četiri zvezdice

Oglasna Tabla