OГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Почиње традиционална „ДДОР Олимпијска стаза“

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Након великог успеха прошлогодишње серије спортских догађаја у току Олимпијске године у Вршцу, Ужицу, Пироту, Крагујевцу и Новом Саду, прва ДДОР Олимпијска стаза у 2022. години, креће у суботу 21. маја у Пожаревцу тачно у 12 часова на Тргу ослобођења.

Како је то већ уобичајена пракса, појединци, парови, групе и породице биће у прилици да учествују у различитим спортским надметањима, али и да покажу знање о Олимпизму и реше логичке задатке и квизове и освоје вредне награде. ДДОР Олимпијска стаза има за циљ промоцију олимпизма и олимпијских вредности кроз едукацију деце, родитеља и читаве заједнице и у 2021. години окупила је више од 1500 такмичара и двоструко више навијача у пет градова.

Учешћем, такмичари ће бити у прилици да науче више о историји Олимпијских игара, успесима наших Олимпијаца и да се кроз промоцију физичке активности укључе у спортска надметања која ће их можда једног дана одвести и на Олимпијске игре. Такође, учесници ће научити понешто и о дугогодишњем спонзору Олимпијског тима Србије – ДДОР осигурању.

Такмичарима ће се на отварању обратити Саша Павловић, градоначелник града Пожаревца, пливач Велимир Стјепановић, члан Олимпијског тима Србије и Драган Микић, менаџер канцеларије ДДОР осигурања у Пожаревцу.

Пријаве за учешће у ДДОР Олимпијској стази биће прикупљане на лицу места пре почетка догађаја, као и путем онлине пријаве на сајту компаније ДДОР осигурање на линку: хттпс://www.ддор.рс/ддор-олимпијска-стаза/, до почетка догађаја.

Обезбеђене су вредне награде у три различите категорије: најбољи појединац, најбољи пар и најбоља екипа која може бројати до пет чланова. Особама млађим од 18 година за учешће у ДДОР Олимпијској стази ће бити потребна писмена сагласност родитеља – старатеља која ће, такође, моћи да се потпише на лицу места заједно са пријавом за учешће.

Блиц

https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворен реконструисани гранични прелаз Котроман између Србије и БиХ

Oglasna Tabla

Посне шпагете са туњевином које су готове за свега неколико минута!

Oglasna Tabla

Концерт Биље Крстић поводом Дана Општине Чајетина

Oglasna Tabla

Данас полагање мале матуре

Oglasna Tabla

Конзервирана чесма на Тргу Светог Саве

Oglasna Tabla

У ужичком породилишту рођене три бебе

Oglasna Tabla

ГСС у сменама мотри на овим српским планинама: За њих не постоји препрека када су људски животи у питању

Oglasna Tabla

Пред нама сунчан и топао дан, температура до 34 степена

Oglasna Tabla

Најмасовнија манифестација на води, Дринска регата заказана за јул: Очекује се преко 100.000 људи

Oglasna Tabla