ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Почиње сезона рада у Археолошком парку „СтаПАРК“

Археолошки парк на отвореном „СтаПАРК“ у Стапарској бањи почиње са радом у  петак, 21. јула године, у 11 часова, саопштила је Туристичка организација Ужице.

У склопу ахреолошког парка Стапарк посетиоци ће имати прилику да, уз стручну водичку службу, обиђу поставку у изложбеном делу насеља. Обилазак подразумева причање приче о неолиту, условима живота и рада у овом периоду, карактеристикама привређивања и обилазак неолитских кућа са сценама које приказују припремање хране у периоду неолита, израду керамике, религијску сцену у неолиту, обраду коже и израде оруђа.

Посебни анимацијски програми за децу и ове године ће бити организовани суботом и недељом, о чему ће јавност бити благовремено обавештавана.

Археолошки парк на отвореном „СтаПАРК“ биће отворен за посете петком, суботом и недељом, од 11 до 18  часова, а о организованом превозу кроз клисуру реке Ђетиње, јавност ће бити накнадно обавештена.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила