17.6 C
Uzice
април 26, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Počinje sezona košarkaških kampova

Zlatibor se do sada pokazao kao idealno mesto za letnje treninge mladih sportista a to su prvo otkrili košarkaši. Kamp profesora Aleksandra Nikolića se na Zlatiboru održava više od četrdeset godina a nešto je mlađi košarkaški kamp Maxima.

Prva smena mladih korašarkaša na Zlatibor stiže danas i njih u narednih deset dana očekuju zanimljivi treninzi i druženje. Ove godine će biti ukupno jedanaest grupa i to pet u “kampu profesora Aleksandra Nikolića” i šest u kampu “Maxima”. Do sada je kroz košarkaške kampove na Zlatiboru prošlo više desetina hiljada dečaka i devojčica, a ne treba zaboraviti i one koji su učestvovali u njihovom obrazovanju kao što su Bratislav Bata Đorđević, Miroslav Pecarski, Borisav Ćorković Reba, Mihailo Pavićević, Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Dejan Bodiroga i mnoge druge legende srpske košarke.

Uslovi za treninge su ove godine podignuti na još viši nivo a mladim košarkašima su na raspolaganju devet košarkaških terena i zatvorena hala (pet – kamp Maxima). Polaznici kampa Maxima su smešteni u odmaralištu Sunčani breg, dok su polaznici kampa profesora Aleksandra Nikolića smešteni u odmaralištu Golija.

Sve detaljnije informacije o prijavljivanju i učešću na kampovima možete pogledati na internet stranicama:

Izvor: TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas je Veliki petak, najtužniji hrišćanski praznik

Oglasna Tabla

Sve je spremno za 7. Turnir šampiona Užice 2019 (VIDEO)

Oglasna Tabla

Православна правила уочи Васкрса: Овако треба да фарбате јаја ако хоћете да испоштујете традицију

Oglasna Tabla