ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Почео пријем захтева за субвенције у пољопривреди, буџет 37 милиона динара

На основу програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја на подручју града Ужица за 2022. годину Град Ужицеће у овој години субвенционисати набавку уматичених грла у овчарству, говедарству, сточарству, козарству и свињарству, набавку одређеног броја система за мужу, музилица, лактофриза, набавку опреме за пластеничку производњу, система за заливање, мреже за сенчење и противградну опрему, као и набавку пољопривредне механизације, садница воћа за огранску производњу и добијање сертификата у органској производњи.

Конкурс је отворен до утрошка планираних средстава, а по речима Слободана Кузмановића члана Градског већа за пољопривреду, пољопривредни произвођачи могу конкурисати за субвенције по више мера, с тим што је максималан повраћај у 2022.години 280 000 динара.

“Буџет града Ужица за субвенције у пољопривредни у 2022.години  износи 37 милиона динара и у односу на 2021. годину увећан је за 5 милиона динара. Средстава има довољно, тако да нема разлога за прављење редова и бригу да ће закаснити за предају захтева. Средства ће се одобравати по редоследу подношења пријава, а конкурс ће бити бити отворен до уторшка планираних средстава”.

Пријем захтева врши се канцеларији број 28 Градске управе Ужице, а за додатне информације заинтересовани се могу обратити се на телефон број 031/590 163.

Конкурс за субвенције у пољопривреди можете преузети овде.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке Ужице

Преглед резултата мерења квалитета ваздуха у граду Ужицу и околини закључно са 19.05.2024. године

Возач „сеата“ налетео на отворену шахту и испревртао се на путу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворено Градско такмичење у пружању прве помоћи

Током протеклог викенда на путевима у Србији стање безбедности саобраћаја значајно погоршано

У ритму недеље са Миланом Стаматовићем (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Путујуће позориште Шопаловић“ најбоља представа 60. Фестивала „Јоаким Вујић“

Три ходочасника кренула су са Романије до Крфа (ВИДЕО)

Акција добровољног давања крви 21.маја