ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Počelo asfaltiranje Ulice Ive Andrića

Posle višednevnih pripremnih radova, koji su izvođeni u Ulici Ive Andrića, krenulo se sa asfaltiranjem. Nikola Maksimović, direktor JP Užice razvoj naveo je da je u ovoj fazi završeno 220 m puta, ali da se vrlo brzo očekuje nastavak asfaltiranja.

„Urađena je sva priprema, postavljeni su ivičnjaci, rešetke, zamenjena vodovodna linija i urađeni novi priključci, sređena gasovodna mreža.

Za desetak dana za asfaltiranje će biti spremna i deonica do skretanja u Ulicu Stanoja Glavaša, krenuli su radovi na postavljanju ivičnjaka, uporedo sa njima radiće se i na postavljanju rešetki, očekivanja su da će ta deonica biti završena dosta brže od prethodne“ – navodi Maksimović.

Završeno asfaltiranje 220 m ulice

„Ukupna investicija koja obuhvata radove na zameni dotrajalih instalacija vodovoda, izgradnju nove kanalizacije, kao i rekonstrukciju kolovoza, iznosi oko 50 miliona dinara.

Rekonstrukcijom Ulice Ive Andrića počinjemo da rešavamo ceo sliv ovog naselja. MZ Turica će u narednom periodu biti jedno veliko gradilište gde ćemo uraditi veliki broj ulica“ – istakao je Maksimović.

Po rečima Maksimovića do kraja građevinske sezone u planu je i kompletna rekonstrukcija Ulice Dušana Popovića u kojoj će biti urađena i kišna kanalizacija.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Чаробно и живописно златиборско село Семегњево, оаза нетакнуте природе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Граовци Романију и Далмацију заменили српском варошицом у којој остварују животне снове (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржана 44.седница СО Чајетина (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Позив младима да се пријаве на конкурс за упис у Средњу школу унутрашњих послова „Јаков Ненадовић” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Насред пута засађен бели бор, возачи пролазе у чуду: Хит слика из села Заовине на Тари, домишљати мештани поставили необичну „декорацију“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Више од 70 одсто грађана не испуњава критеријуме за пристојан живот

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење Зелено-левог фронта: Ера корупције у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због бахатих појединаца све више дивљих депонија у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворен конкурс за бесповратна средства за набавку пластеника

ОГЛАСНА ТАБЛА