OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Počeli radovi završne faze izgradnje Sportske hale u Krčagovu

Nastavljeni su radovi na uređenju sportske hale u Krčagovu i njihov završetak planiran je za septembar 2020. godine kada bi u Hali trebali da budu primljeni prvi sportisti. Ukupna vrednost ove završne faze izgradnje hale je 822.000 evra, od čega je 602.000 obezbedilo Ministarstvo omladine i sporta, a 220.000 evra Grad Užice. Sa ovim, i sa sredstvima do sada uloženim u objekat, sportska hala u Krčagovu koštaće 1,3 miliona evra.

 

Gradonačelnik Tihomir Petković je naglasio da je značaj ovog objekta izuzetno veliki za užički sport jer će njegovom, kao i izgradnjom sale u Sevojnu, klubovi i sportisti imati dovoljno prostora za redovno održavanje treninga i takmičenja.

„Naišli smo na razumevanje Ministarstva omladine i sporta koje je halu u Krčagovu uvrstilo u svoj plan izgradnje 25 sportskih objekata u Srbiji, te smo tako od Republike dobili 602.000 evra koje ćemo upotrebiti za unutrašnje radove, završetak hale i parterno uređenje. Sa novcem iz gradskog budžeta uradićemo vodovodne priključke, struju, izgradnju gasne stanice, deo parternog uređenja i nabavićemo opremu.“

Petković je dodao da će Hala biti kompletno opremljena za sve vrste sportova, za košarku, odbojku, rukomet, mali fudbal i time Užice po prvi put rešava problem termina za treninge za sve sportske klubove na teritoriji grada.

 

U sklopu parternog uređena biće urađen i parking koji će moći da primi oko 50 vozila, a koji će imati i dva mesta predviđena za autobuse.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У ритму недеље са Браниславом Митровићем (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

РЕКОРД У УЖИЦУ! 3.200 људи на Слободи, само за 50 људи мање него ли у читавом колу Суперлиге!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Посни ручак за 2 особе: Спремите хрскаве и здраве филете! За цео оброк потребно је само 300 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПК „Торник“ на Триглаву

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други круг завршног испита за осмаке 17. 18. и 19. августа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србијо, имаш нову шампионку Европе! Млада Миа се угледа на Новака, кренула је његовим стопама суровом доминацијом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зека лепотан забавио најмлађу публику у Трипкови

ОГЛАСНА ТАБЛА

Армин Синанчевић сребрни на Европском првенству

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нек се врти коло, нек се чује дечја граја, нек нас игра увек спаја „Лицидерско срце“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА