ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Pobedićemo i ovo, život uvek pobedi!

Teška vremena nose velika iskušenja i velike izazove ali daje mogućnost za velike podvige svih nas. Danas svako vodi veliku borbu i daje svoj veliki doprinos koliko je u mogućnosti. Nikom nije lako, ni mojim kolegama i svim ljudima u zdravstvu koji rade danonoćno i direktno su izloženi najvećoj opasnosti, ni policiji, vojsci, učiteljima i profesorima, novinarima, poštarima, ljudima koji rade u prodavnicama, bankama, gradskoj čistoći. Svako danas daje svoj doprinos.
Ali nije lako ni najstarijima ni mladima koji odjednom moraju da promene svoje životne navike. Znam da je svakom teško danas i da svako teško podnsi ovu sitaucaju ali VAS MOLIM da budete odgovorni i da čuvate sebe i svoje bližnje. Pametno koristite ovo vreme, lično napredujte, uradite sve ono za šta niste imali vremena, deco koristite ovo vreme da učite. Izgurali smo mnogo toga pobedićemo i ovo.
Ali kao lekar moram najviše da mislim na naše pacijente i one koji su najugroženiji. Nažalost svako danas u porodici ili okruženju ima nekog ko je oboleo od malignih biolesti oni su najugroženiji. molim vas čuvajte se i čuvajte ih, oni su najranjiviji. Vi morate biti najdisciplinovaniji, sve koji ste zdravi pomažite njima na sve moguće načine kako se oni ne bi izlagali nikakvom riziku.
Verujem da će posle ovoga svet biti drugačiji i lepši, da će se vise ceniti sloboda, život, solidarnost, spremnost na žrtvu i briga. Ali i nauka, znanje i struka.
POBEDIĆEMO I OVO, ŽIVOT UVEK POBEDI!

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила