Užice Oglasna Tabla
COVID-19 FOTO RAZGLEDNICA

Pobedićemo i ovo, život uvek pobedi!

Teška vremena nose velika iskušenja i velike izazove ali daje mogućnost za velike podvige svih nas. Danas svako vodi veliku borbu i daje svoj veliki doprinos koliko je u mogućnosti. Nikom nije lako, ni mojim kolegama i svim ljudima u zdravstvu koji rade danonoćno i direktno su izloženi najvećoj opasnosti, ni policiji, vojsci, učiteljima i profesorima, novinarima, poštarima, ljudima koji rade u prodavnicama, bankama, gradskoj čistoći. Svako danas daje svoj doprinos.
Ali nije lako ni najstarijima ni mladima koji odjednom moraju da promene svoje životne navike. Znam da je svakom teško danas i da svako teško podnsi ovu sitaucaju ali VAS MOLIM da budete odgovorni i da čuvate sebe i svoje bližnje. Pametno koristite ovo vreme, lično napredujte, uradite sve ono za šta niste imali vremena, deco koristite ovo vreme da učite. Izgurali smo mnogo toga pobedićemo i ovo.
Ali kao lekar moram najviše da mislim na naše pacijente i one koji su najugroženiji. Nažalost svako danas u porodici ili okruženju ima nekog ko je oboleo od malignih biolesti oni su najugroženiji. molim vas čuvajte se i čuvajte ih, oni su najranjiviji. Vi morate biti najdisciplinovaniji, sve koji ste zdravi pomažite njima na sve moguće načine kako se oni ne bi izlagali nikakvom riziku.
Verujem da će posle ovoga svet biti drugačiji i lepši, da će se vise ceniti sloboda, život, solidarnost, spremnost na žrtvu i briga. Ali i nauka, znanje i struka.
POBEDIĆEMO I OVO, ŽIVOT UVEK POBEDI!

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas sunčano, posle podne oblačno, do 19 stepeni

Oglasna Tabla

Još 2 nova slučaja infekcije COVID-19 u Zlatiborskom okrugu, ukupno 21

Oglasna Tabla

Ušli smo u srpski gradić gde niko nije oboleo od korone. Jasno je zašto nisu izgubili ni život dosad

Oglasna Tabla

U Republici Srbiji je do 15 časova 4. aprila 2020. godine registrovano ukupno 1.624 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Oglasna Tabla

Čajetinci uputili pomoć Vlasenici u RS

Oglasna Tabla

Blizancima dali imena Kovid i Korona

Oglasna Tabla

Stariji sugrađani obavili kupovinu, od 13 časova zabrana kretanja do ponedeljka ujutru

Oglasna Tabla

12 jela koje ste obožavali a možda ih ponovo zavolite

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza: Evo kakav će biti vikend!

Oglasna Tabla