ОГЛАСНА ТАБЛА
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Победа Слободе за крај године

Ужице – Довољно добро одиграна утакмица кошаркаша Слободе резултовала је заслужененом победом над незгодним гостима из Вршца. Календарску годину Ужичани завршавају са два везана тријумфа, те у добром расположењу одлазе на заслужени одмор.
КК Слобода Ужице – КК Вршац 90:85 (57:43)
После нешто споријег почетка утакмице (04:13), уласком енергичних Димитријевића и Ћубића игра екипе Слободе поприма обрисе смислене и тачне. Ужичани врло брзо анулирају минус и утакмица је у егалу по завршетку уводног периода (20:20).
Поменутом двојцу који и даље највише вуче прикључују се Илкић и Божић па екипа Слободе убрзо успоставља потпуну контролу утакмице, односно, уводи је у ритам који јој апсолутно највише одговара – брзо, неформално, са пуно вица, импровизације и лаких поена (47:35).
Јако добро одиграно прво полувреме кошаркаши Слободе заврашавају са чак 57 убачених поена и + 14 у свом џепу (57:43).


Ни у другом полувремену Слободини кошаркаши нису испуштали ‘узде из руку’. Уз мање осцилације углавном су контролисали дешавања на терену, да би тек пред крај Вршчани са линије слободних бацања припретили, међутим, Ужичани одбијају напад и релативно мирно утакмицу приводе крају.
На крају, КК Слобода Ужице – КК Вршац 90:85 (57:43)
Најефикаснији у екипи Слободе био је Ђорђе Димитријевић убацивши 21 поен, Илић га је испратио са 20, док је Божић додао 16. Такође, изузетно радује коначно нешто живља игра Алексе Ћубића који вечерас подсетио на огроман потенцијал који поседује.
Код екипе Вршца нешто запаженији од осталих били су Васиљевић са 20, односно, Димић са 19 поена.

Следи празнична пауза у Кошаркашкој лиги Србије. Кошаркаши Слободе први меч у Новој години играју 8. јануара, такође код куће, када ће угостити екипу Колубаре из Лазаревца.

Извештај: Ђорђе Станојчић

КК Слобода

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила