11 C
Uzice
октобар 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Pljačkao kuće po Seništu

Policija je uhapsila P. J. (22) zbog osnovane sumnje da je iz više kuća u selu Seništa kod Nove Varoši krao razne stvari i poljoprivredne proizvode čija je vrednost oko 160 hiljada dinara. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju, a na teret mu se stavljaju krivična dela teška krađa i krađa.

Kako je juče saopštila Policijska uprava u Prijepolju, osumnjičeni P. J. je u periodu od januara do aprila ove godine godine nasilno otvarao prozore na porodičnim kućama i pomoćnim objektima, ulazio u njih i protivpravno prisvajao alkoholna pića, naftne derivate i druge proizvode.

„Varoške novine“ su još početkom aprila pisale o uhapšenom P. J. i njegovim „podvizima“. Kako su tada za naše novine rekli u Policijskoj upravi u Prijepolju, policija je protiv P. J. podnela krivične prijave zbog pet teških krađa, a na meti su mu bile komšije iz njegovog sela i susedne Draglice. A krao je šta stigne, od rakije, meda, testera, budaka i mehaničarskog alata do mobilnih telefona i novca.

U policiji kažu da je osumljičeni tokom januara samo iz jedne kuće u Seništima ukrao 200 litara rakije, 35 kilograma meda i druge proizvoda.

-U kuću u kojoj tokom zime niko ne boravi on je ušao uz pomoć originalnog ključa od ulaznih vrata koji je pronašao. Kako se osnovano sumnja, P. J. je početkom marta na isti način ušao i u jednu garažu u Seništima i iz parkiranog vozila ukrao oko 25 litara nafte, četiri litra motornog ulja, hidrauličnu dizalicu i druge predmete- rekli su nam tada u Policijskoj upravi u Prijepolju.

Izvor: varoske.net

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Novi Tesla: Mladi naučnik dobio 107 nagrada i priznanja, među njima i zlatna medalja na Olimpijadi iz oblasti zaštite životne sredine

Oglasna Tabla

Blagoja napala mečka kod Ivanjice, a onda mu je KRAVA spasila život na neverovatan način! (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sedam medalja za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama najviše: Evo kolike će biti plate u javnom sektoru posle povećanja

Oglasna Tabla

Ljubivoje Ršumović: U selu se rađaju ljudi, a u gradovima – kućni ljubimci

Oglasna Tabla

Negovanje zbratimljenih škola iz Slovenije i Čajetine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan jabuke: U Srbiji svaka peta „Ajdared“

Oglasna Tabla

Derbi u Užicu opravadao očekivanja pred 1500 gledalaca (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Срђевдан

Oglasna Tabla