OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Pljačkao kuće po Seništu

Policija je uhapsila P. J. (22) zbog osnovane sumnje da je iz više kuća u selu Seništa kod Nove Varoši krao razne stvari i poljoprivredne proizvode čija je vrednost oko 160 hiljada dinara. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju, a na teret mu se stavljaju krivična dela teška krađa i krađa.

Kako je juče saopštila Policijska uprava u Prijepolju, osumnjičeni P. J. je u periodu od januara do aprila ove godine godine nasilno otvarao prozore na porodičnim kućama i pomoćnim objektima, ulazio u njih i protivpravno prisvajao alkoholna pića, naftne derivate i druge proizvode.

„Varoške novine“ su još početkom aprila pisale o uhapšenom P. J. i njegovim „podvizima“. Kako su tada za naše novine rekli u Policijskoj upravi u Prijepolju, policija je protiv P. J. podnela krivične prijave zbog pet teških krađa, a na meti su mu bile komšije iz njegovog sela i susedne Draglice. A krao je šta stigne, od rakije, meda, testera, budaka i mehaničarskog alata do mobilnih telefona i novca.

U policiji kažu da je osumljičeni tokom januara samo iz jedne kuće u Seništima ukrao 200 litara rakije, 35 kilograma meda i druge proizvoda.

-U kuću u kojoj tokom zime niko ne boravi on je ušao uz pomoć originalnog ključa od ulaznih vrata koji je pronašao. Kako se osnovano sumnja, P. J. je početkom marta na isti način ušao i u jednu garažu u Seništima i iz parkiranog vozila ukrao oko 25 litara nafte, četiri litra motornog ulja, hidrauličnu dizalicu i druge predmete- rekli su nam tada u Policijskoj upravi u Prijepolju.

Izvor: varoske.net

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vremenska prognoza za četvrtak – 4. jun

Oglasna Tabla

Muzej „Staro selo“ Sirogojno: Program za leto 2020.

Oglasna Tabla

Majka Hrabrost: Doktorka iz Užica, majka petoro dece rođene carskim rezom (VIDEO)

Oglasna Tabla

Jedno nestalo dete je previše: Jurić kreće u kampanju za uvođenje sistema „Amber alert“

Oglasna Tabla

Grčka odlučila: Plaća smeštaj turistima ako se razbole od koronavirusa

Oglasna Tabla

Proslava matura je dozvoljena, ali uz ova pravila

Oglasna Tabla

Sabor trubača u Guči ipak u avgustu

Oglasna Tabla

Данас се славе Свети цар Константин и царица Јелена

Oglasna Tabla

Letnja sezona na Torniku od 15. juna

Oglasna Tabla