Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Плакета за допринос у реализацији пројеката младих Ужичана

Представници Уније ужичких средњошколаца уручили су градоначелници Ужица др Јелени Раковић Радивојевић Плакету захвалности за изузетан допринос и успешну сарадњу у реализацији пројекта “Ужичка недеља младих”.

Како је овом приликом истакао председник Уније ужичких средњошколаца Стефан Грујић подршка у реализацији свих пројеката младих Ужичана веома је важна, због чега су посебно захвални градоначелници и њеним сарадницима. Према његовим речима уз техничку и финансијску подршку успели су да организују један турнир хуманитарног карактера и још неколико догађаја и да прикупљеним средствима помогну лечење двогодишњег дечака Павла Димитријевића из Крушевца.

Младим Ужичанима градоначелница се захвалила и истакла да су управо њихове идеје и предлози од великог значаја за даљи развој града и свих садржаја намењених омладини. Позвала их је да и у наредном периоду конкуришу за средства и обећала подршку у свим сегментима који се односе на њихово образовање и активности које реализују окупљени у Унију ужичких средњошколаца.

Поред “Ужичке недеље младих” унија је у претходном периоду релаизовала и неколико трибина и предавања а ни ове године није изостала традиционална акција “Ужице за Космет”. Како су најавили у наредном периоду очекује се трибина на којој ће говорити свештених Пеђа Поповић, али и концерт Данице Црногорчевић.

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Здрава Србија предлаже референдум против увођења санкција Русији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечне зараде жена у домаћем ИТ сектору 1.300 евра, мушкараца 1.700

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено седам беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас променљиво време, киша местимично

ОГЛАСНА ТАБЛА