ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Петнаести Кустендорф у Дрвенграду од 6. до 10. маја

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Петнаести Кустендорф биће одржан од 6. до 10. маја у Дрвенграду, под слоганом „Раздирућа и чудесна лепота стварања“, са гостима и пред публиком.

Међународни филмски и музички фестивал Кустендорф биће отворен пројекцијом филма „Перје“ египатског редитеља Омара Ел Зохаирија, а до 10. маја у Дрвенграду ће бити приказано у оквиру такмичарског програма 15 остварења.

На конференцији за новинаре која је  одржана у Влади Србије, оснивач фестивала, наш прослављени редитељ Емир Кустурица је казао да ће фестивалско признање „Дрво живота“ ове године бити додељено глумцима Петру Божовићу и Тонију Сервиљу.

Кустурица је рекао да би на Мокру Гору „требало да дође“ Сервиљо, познат по филму „Велика лепота“ (2013) Паола Сорентина, а међу гостима фестивала биће редитељи Омар Ел Зохаири и Жесика Женеи, продуцент филма „Повести о мојој жени“ Фламињо Задра, док ће редитељ Асгар Фархади, заузет снимањем, одржати онлајн радионицу.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА