OГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Петнаести Кустендорф у Дрвенграду од 6. до 10. маја

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Петнаести Кустендорф биће одржан од 6. до 10. маја у Дрвенграду, под слоганом „Раздирућа и чудесна лепота стварања“, са гостима и пред публиком.

Међународни филмски и музички фестивал Кустендорф биће отворен пројекцијом филма „Перје“ египатског редитеља Омара Ел Зохаирија, а до 10. маја у Дрвенграду ће бити приказано у оквиру такмичарског програма 15 остварења.

На конференцији за новинаре која је  одржана у Влади Србије, оснивач фестивала, наш прослављени редитељ Емир Кустурица је казао да ће фестивалско признање „Дрво живота“ ове године бити додељено глумцима Петру Божовићу и Тонију Сервиљу.

Кустурица је рекао да би на Мокру Гору „требало да дође“ Сервиљо, познат по филму „Велика лепота“ (2013) Паола Сорентина, а међу гостима фестивала биће редитељи Омар Ел Зохаири и Жесика Женеи, продуцент филма „Повести о мојој жени“ Фламињо Задра, док ће редитељ Асгар Фархади, заузет снимањем, одржати онлајн радионицу.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Потпуни колапс на Гостуну, формирана колона возила дугачка преко 10 километара

Oglasna Tabla

Пуњени еклери као из посластичарнице: Направите најукуснији домаћи колач са кремастим пуњењем

Oglasna Tabla

Појачана контрола брзине кретања возила

Oglasna Tabla

Завршене летње радионице на Дечјем одељењу НБУ

Oglasna Tabla

Ужичанин Виктор Лукић спасао живот Раду кога је ујео стршљен на мотору

Oglasna Tabla

Данас променљиво време, местимично с кишом

Oglasna Tabla

Клинички психолог Влајко Пановић: Ово су најважнији задаци родитеља деце до четврте године

Oglasna Tabla

Биг бенд на Градском тргу

Oglasna Tabla

Уштипци без квасца и прашка за пециво запечени у рерни: Права сензација на интернету – здрави и ваздушасти, цео свет полудео за њима

Oglasna Tabla