ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

PD „Aleksa Dražović“ organizovalo planinarsku akciju u selu Stublo


Planinarsko društvo “Aleksanadar Džavović” u nedelju 21. februara uspešno je izvelo akciju na području sela Stublo. Po veoma toplom danu za ovo doba godine planinari su u svom pohodu imali priliku da uživaju u netaknutoj prirodi Zlatibora a to su zabeležili i odličnim fotografijama.

Početak planinarske staze bio je u selu Stublo, učesnici su dalje nastavili do manastira Uvac dok su u povratku prešli preko Omarskog potoka i Bara do početne tačke. Staza je bila kružnog tipa, dužine 20 km. Učestvovalo je pet planinara, svi članovi PD “Aleksandar Džavović”.

Ovo Društvo, osnovano je sa ciljem organizovanja i razvijanja svih vidova planinarskih aktivnosti, negovanja planinarske etike i tradicije, kao i zaštite životne sredine kroz bavljenje planinarenjem. Član društva može postati svako ko deli iste vrednosti i ko je zainteresovan da učestvuje u akcijama. Cena godišnje članarine iznosi 1200 dinara, dok je za decu 10-18 godina cena 600 dinara.

Sledeća akcija po programu je u mesecu martu Oštrovica-Rudnik a datum će biti naknadno saopšten.Takođe Društvo je u procesu planiranja još jedne akcije u nedelju 28. februara, a zainteresovani se mogu informisati putem Fejsbuk stranice PD” Aleksandar Džavović” ili na broj 064 326 86 60, kontakt osoba Despota Džavović.

Izvor:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама