Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Pazite na jutarnju maglu, opet se na putevima ne vidi prst pred okom

Srbiji tokom jutra vedro i sveže, u većini predela i sa maglom, naročito u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima. Vidljivost je smanjena ponegde i ispod 200 m. Tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo vreme za ovo doba godine. Duva slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 5 do 11, maksimalna dnevna od 18 do 24 stepena.

Povoljne biometeorološke prilike doprineće smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih osoba.Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima, a u prepodnevnim satima i astmatičarima. Moguća je glavobolja kao i bolovi u kostima i zglobovima. Preporučuje se povećana pažnja u saobraćaju.

I u Beogradu jutro vedro i sveže, u delovima grada i sa maglom. Tokom dana sunčano i relativno toplo. Duva slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 10, maksimalna dnevna 23 stepena.

Slične vremenske prilike zadržaće se do kraja sedmice u Srbiji. U košavskom području duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 18 do 24 stepena. U Timočkoj Krajini biće hladnije i uz nešto više oblačnosti.

U glavnom gradu do kraja nedelje sunčano i relativno toplo, ali sa svežim jutrima. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura ići će do 22. stepena.

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano. U Madridu sa kišom.  Najhladnije u Rusiji sa temperaturom oko 10 stepeni, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 27. stepena.

Izvor:Telegraf.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ere počele sa selektovanjem otpada (VIDEO)

Oglasna Tabla

Oglasio se SZO povodom glasina da beli luk pomaže protiv koronavirusa

Oglasna Tabla

Sportski klubovi se privikavaju na novi način finansiranja

Oglasna Tabla

Požari u Priboju

Oglasna Tabla

Obuka zaposlenih u javnom sektoru za procenu vrednosti javne imovine

Oglasna Tabla

Aleksandar (10) nema ni struju, ni vodu, uči pod svećom, kupa se u zarđalom loncu, a na sve to još i kaže „nemam pravo da se žalim“

Oglasna Tabla

Užice konsolidovalo svoj budžet: Vreme je za preobražaj užičkog centra i Starog grada

Oglasna Tabla

Beogradski fond za političku izuzetnost i Užice u projektu za razvoj grada

Oglasna Tabla

Danas vedro, sunčano i prijatno vreme, do 16 stepeni

Oglasna Tabla