OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Park dečije radosti „Beli Jelen“ 1. juna vam poklanja preko 50 vrednih poklona

Užice – Najlepši park u prirodi, koga još i zovu park dečije radosti, udaljen samo 7 kilometara od Užica, na putu ka Zlatiboru na Petlovom brdu, nedaleko og glavnog puta, nalazi se već svima dobropoznati „Beli Jelen“, koj ne prestaje da nas iznenađuje, što sa svojim raznovrsnim sadržajima što sa iznenađenjima za posetioce. I ovog puta na Međunarodni Dan dece, 1. juna, u parku će se održati porodično druženje, sa celodnevnim programom za decu i odrasle. Tog dana iz parka najavljuju da će pokloniti svojim vernim posetiocima preko 50 vrednih poklona,  a pored poklon porodičnih karti, zečeva, kozica, suvenira, slatkiša, jedna cela porodica će kao glavna nagrada dobiti besplatnam vikend u Prag gde će izmeđuostalog posetiti i jedan od 5 najlepših zoloških vrtova na svetu. 

Kutija sreće se nalazi na ulazu u park koja je postavljena već neko vreme i biće tu do 1. juna do 14h do kada će posetioci moći da ubace papirić sa svojim podatcima. ( Iz parka poručuju da će 1. juna podeliti i više nagrada nešto planiraju, ali da će nagrade isključivo biti podeljene porodicama i deci koji budu prisutni tog dana)

Muzičko zabavni program trajaće tokom celog dana, sa puno poznatih gostiju. Glavni nagradu porodično putovanje u Prag dodeliće veliki režiser iz Praga, Sanjin Mirić, koji će taj dan upoznati prisutne goste i o svom novom projektu, o dokumentarnom filmu „Iza bodljikave žice“ koji je veoma značajan za naša pokoljenja.

U sklopu muzičkog programa biće održano i roditeljkso veče sa češkom umetnicom Silvijom Tabarovom koja će pevati na nekoliko stranih jezika, kao i na srpskom. Biće to pravo porodično druženje na Međunarodnom Danu dece.

 

Užice – Oglasna Tabla

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

4 fenomenalna recepta za jela sa tikvicama: Od čorbe do deserta

Oglasna Tabla

Za mesec dana 10000 otkaza

Oglasna Tabla

Mural će biti urađen na drugoj lokaciji o trošku grada

Oglasna Tabla

Užički štab za vanredne situacije zatražio od države da otvori poljsku bolnicu za lečenje kovid bolesnika

Oglasna Tabla

Zašto su čisti krvni sudovi najvažnija stvar tokom korona virusa: Lek koji morate da pijete ovih dana!

Oglasna Tabla

Troje demonstranata privedeno u užičku policiju nakon protesta

Oglasna Tabla

Vreme danas: Sunčano i veoma toplo, do 34 stepena

Oglasna Tabla

100 novih zaraženih u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Crni dan za Srbiju: Preminulo 18 osoba

Oglasna Tabla