OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Панорамски точак нова атракција Златибора (ВИДЕО+ФОТО)


 

“Златна планина“, која носи епитет идеалне дестинације за одмор за све генерације јер током целе године нуди многобројне садржаје и вожње најдужом панорамском ‘’Голд гондолом’’, добила је ових дана још једну атракцију – вертикални панорамски точак.

Та јединствена атракција, постављена код улаза у туристички центар Златибора, нуди јединствен поглед са висине од 35 метара из 24 отворене кабине. Вожња панорамски точком траје око пет минута. Током вечерњих сати овде се виде раскошни светлосни ефекти. Цена улазнице је 300 динара (може се купити уколико је особа/дете висине изнад 98 цм), а самостално коришћење панорамског точка могуће је за старије од 12 година.

Панорамски точак се налази у оквиру парка преко пута хотела „Олимп“ (угао Улице Миладина Пећинара и Улице Спортова). Тај парк на идеалном месту представља праву оазу за све љубитеље активног одмора, рекреације, вежбања на отвореном. Овде је уређен терен за кошарку, направљене су теретана са справама за вежбање и атлетска стаза, као и забавне справе „Валцер шкољки“ и “Гусеница“, намењене првенствено деци, а потом и старијима. ЛЈуљашке, клацкалице, тобогани и друге справе за игру на располагању су најмлађим посетиоцима, што спортски парк чини мултифункционалним простором са мноштвом садржаја за целу породицу.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Саопштење Грађанске читаонице „Либерграф“: „Захтевамо да Град Ужице подржи оснивање и рад социјалних предузећа!“

Oglasna Tabla

Рундек и Екипа у Градском културном центру

Oglasna Tabla

Уређење простора у ГКЦ-у, од 15. августа богат програм за све генерације

Oglasna Tabla

Добродошли на 6. Меморијални концерт трубачких оркестара „Светозар Лазовић Гонго“

Oglasna Tabla

За три дана Сабора трубача, регистровано 866 саобраћајних прекршаја, 153 возача возило под дејством алкохола, 11 под дејством дроге

Oglasna Tabla

Слобода у победничком ритму: Ужичани бољи од Мачве (2:1)

Oglasna Tabla

Данас је Свети Пантелејмон, добро је започети посао или кренути на пут

Oglasna Tabla

Не излазите без кишобрана – на снази наранџасти метео-аларм

Oglasna Tabla

Успешно завршен први Хуманитарни турнир у малом фудбалу „Ужице за Космет“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla