ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Оживела летња бина у Трипкови


 

Чајетина – У недељу 24. 07. 2022. у Трипкови на летњој позорници, одржана је представа „Е мој Тодоре” у извођењу глумца Јанка Радишића. Представа је изведена у оквиру манифестације „Михољски сусрети села 2022.” која се први пут организује у општини Чајетина, а под покровитељством Министарства за бригу о селу.

Представи је присуствовао велики број мештана села као и знатижељних туриста који тренутно бораве на Златибору. Поред великог броја догађаја који се одржавају током лета на Златибору, ове године у Трипкови припремљена су четири, који ће привући велики број посетилаца, а све у циљу даље валоризације села Трипкове, као и природног амфитеатра на коме је изграђена летња позорница на локалитету „Вода”.

 

Подсећамо да ранијих година на летњој позорници у овом златиборском селу нису одржавани догађаји, али ове године мештани су уз несебичну подршку локалне самоуправе успели да поново оживе овај комлплекс, са надом де ће сваког наредног лета културна туристичка понуда села Трипкове бити још садржајнија.

 

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа

Судар мотора и аутомобила у тунелу код Златибора, повређени мотоциклиста пребачен у болницу

Врели талас у Србији, данас још топлије

Пренос утакмице Србија – Словенија у ГКЦ-у

Мамбо Џамбо у Градском културном центру

Трибина „Националног центра за едукацију о спорту 2024“ у Ужицу

Први „ПП Фест” од 4. до 7. јула