Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ово су нерадни дани за Нову годину и Божић – Падају за викенд и многима се то неће свидети: У 2023. празноваћемо 12 дана

До краја године бројимо ситно. Многи су радују долазећим новогодишњим и божићним празницима, многи су их већ испланирали и изабрали дестинације на којима ће испратити стару и дочекати Нову годину. Осим новогодишњих и божићних празника у наредној 2023. години очекује нас укупно 20 нерадних дана и није лоше знати када падају и унапред испланирати неке нове одморе.

Практично, 31. децембар ове године је субота и већ тада могу да започну празници. Први званични нерадни дани очекују нас за Нову годину и то 1. 2. и 3. јануара, 4. јануар је радан, а 7. јануара (субота) се обележава Божић. После Божића, први радни дан је 9. јануар (понедељак).

У 2023. години очекује нас укупно двадесетак нерадних дана. После јануара, празноваћемо и у фебруару – нерадни дани су 15. и 16 фебруара, и тада се обележава Сретење. Потом нови нерадни дани долазе у априлу за Ускрс.

Васкрс ће се наредне године празновати 16 априла, а нерадни дани биће од 14. априла (Велики петак), закључно са 17. априлом (други дана Васкрса). Први мај слави се два дана и празноваће се прва два дана тог месеца.

Последњи нерадни дан у години биће Дан примирија у новембру месецу.

Блиц

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА