ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ово је снимак о којем бруји цела Србија: Весна је рекла ДА, па испред општине доживела сцену коју никад неће заборавити (ВИДЕО)

Весна Миличић из Ужица 6. август 2023. године памтиће као најсрећнији дан у животу, у ком се са супругом заветовала на вечну љубав и дан у ком је положила једна од најтежих испита – испит људскости.
Након што су муж и она изговорили судбоносно „да“, изашли су испред зграде општине, а тамо их је дочекао најлепши призор – дечица којима је она кореограф у КУД Севојно, спремили су изведбу само за њу, као свадбени поклон.

Окупљена родбина, познаници, родитељи деце коју Весна тренира, сви су са сузама у очима посматрали овај чаробни призор. Малишани су играли, уједначено, ритмом који је Весна назвала заједништвом.

– Изненађење су ми приредили након општинског венчања, испред зграде општине. Било је много окупљеног света који су чекали излазак нас младенаца, како би деца отпочела са својим наступом који су ми припремили – каже за „Блиц“ Весна Миличевић.

Добро позната музика и сузе радоснице

– Како смо закорачили на степенице, почела је мени позната музика и изведба кореографије моје дечице коју тренирам. Заиграли су прво бугарско-лесковачко коло, а онда Ужичанку, на платоу и то овај пут само за мене! Осећај је био невероватан, ни на крај памети ми није било да ми могу припремити тако нешто. Обузели су ме неописиви радост и понос, а мојој срећи није било краја – присећа се наша саговорница тог магичног тренутка који ће памтити целог живота.

Смењивали су се осмеси и сузе радоснице, а еуфорија помешана са музиком одзвањала је платоом који је тог августа постао стециште захвалности и љубави.

– Имала сам потребу да их све изгрлим и изљубим, што сам и урадила. Била сам препоносна на чињеницу да су све чему сам их до сада учила приказали у тој изведби која је била поклон за мене. Тако сложни, насмејани, играјући сви к’о један. То није више била само игра, то је било заједништво и емоција коју су они донели. То не може да се преприча – објаснила је новопечена млада.

Љубав, посвећеност и подршка на делу

Весна, иначе кореографкиња КУД Севојно, на делу је демонстрирала шта значи посвећеност у раду са децом, безусловна љубав и подршка нашим најмлађима. Питали смо је да ли би овај перформанс својих играча могла назвати својом личном круном, а она одговара:

– Дефинитивно могу рећи да је тај моменат био круна мог досадашњег рада и труда у тој сфери, круна мене као човека који пре свега воли свој посао.

„Играти са својом дечицом на свадби – нестварно“

Млада се након неколико десетина секунди одушевљености, суза и смеха прикључила, па можемо рећи, свом колу. Подигла је мало венчаницу и заиграла са својим полазницима уз тактове ужичког кола.

– Играти са својом дечицом из КУД-а на сопственој свадби је заиста нестваран, непоновљив. и осећај вредан сваког дивљења и одушевљења и као такав ће заувек остати урезан у мом сећању као најлепше изненађење које ми је на наш, посебан, дан могло бити припремљено – рекла је Весна.

Супруг одушевљен

– Супруг је био затечен и одушевљен. Замислите мушкарца који тек што је изговорио судбоносно “да”, по одласку од матичара, доживљава такав спектакл. Овом приликом се захваљујем свима који су били иницијатори, учествовали и на било који начин подржали дечицу у овој изведби, јер су тиме учинили нешто заиста вредно памћења што треба свима да послужи као најлепши пример – закључила је наш разговор Весна Миличић.

Данас

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Исплата редовне и привремене новчане накнаде за август почиње данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 23. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ево како можете помоћи трочланој породици из Косјерића

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кобан пад са мотора – Дечак (14) из Пожеге после неколико дана подлегао повредама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Интезивно се ради на решавању проблема мештана Беле Земље (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расписан конкурс за доделу градских стипендија за ученике средњих школа (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове цене природног гаса за јавно снабдевање од 1. новембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Цена дизела и бензина остаје иста у наредних седам дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Михољски сусрети села сутра у Злакуси

ОГЛАСНА ТАБЛА