ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Отворено Градско такмичење у пружању прве помоћи

Око 130 учесника, ученика основних и средњих школа, подељених у десет екипа на пет локација у граду данас се такмичи у пружању прве помоћи. Волонтере Црвеног крста Ужице, организатора такмичења и све учеснике поздравила је градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

“Увек је задовољство бити у друштву оних који дају немерљив допринос друштву и заједници, а волонтери Црвеног крста Ужице сигурно су на првом месту. Ви децо, омладинци и волонтери, својим свакодневним активностима градите здравији, хуманији и срећнији свет, а ми смо ту да вас подржимо.
Желим вам много успеха у данашњем такмичењу, али ћу нагласити да сте и самим учешћем у овој манифестацији сви већ победници”, истакла је градоначелница.

Градско такмичење у пружању прве помоћи је увод у наредна, међурегионално и државно, на којима волонтери Црвеног крста Ужице годинама уназад освајају веома значајна признања.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Пренос утакмице Данска-Србија у ГКЦ-у

XII Чикер МТБ Маратон

СПЦ данас обележава Силазак светог Духа на апостоле, празник Свете тројице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Предстојеће МОСИ у знаку нових дисциплина, бројних концерата и великог броја учесника (ВИДЕО)

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“