Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Отворено 32. Републичко такмичење геодетских и грађевинских школа Србије

У Градском културном центру свечано је отворено 32. Републичко такмичење геодетских и грађевинских школа Србије, чији је домаћин ове године Техничка школа “Радоје Љубичић”. Током два дана у неколико дисциплина такмичиће се више од стотину ученика, који ће ову прилику искористити и да обиђу наше најпознатије туристичке локалитете. У име града Ужица ученике и њихове менторе поздравила је градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

“Надам се да ћемо и овог пута оправдати титулу доброг домаћина и да ћете одавде, осим са освојеним признањима, отићи и са лепим успоменама. Драго нам је што је Техничка школа “Радоје Љубичић“ домаћин 32. Републичког такмичења ученика геодетских и грађевинских школа, јер сви знамо да ученици ове школе постижу веома добре резултате, како у наставним активностима, тако и на бројним такмичењима. Такође радује нас и интересовање ученика за школовање у овим профилима што ће допринети смањењу дефицита на тржишту рада, а вама омогућити брже запошљавање. Као и увек ту смо да подржимо добре ученике и добре идеје са жељом да останете у својим градовима и у складу са професијом којом ћете се бавити радите на пројектовању и градњи објеката којима ћемо се сви поносити”.

Уз захвалност граду и Школској управи на подршци у организацији такмичења, директор Техничке школе “Радоје Љубичић”, Иван Стакић пожелео је ученицима лепо дружење и добре резултате.

“Част нам је и задовољство што је Техничка школа “Радоје Љубучић” домаћин 32. Републичког такмичења геодетских и грађевинских школа Србије. Свим ученицима, менторима и наставницима желим добродошлицу у наш град. Резултати ће свакако доћи, али вам, пре свега, желим да се квалитетно дружите, стекнете нека нова знања и понесете лепа сећања из Ужица”.

Средњошколци из целе Србије такмичиће се у теоријским и практичним дисциплинама, а имаће прилику и да присуствују трибини “Архитектонско наслеђе Михаjла Митровића”.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Годишњица завршетка НАТО бомбардовања: 24 године од краја Битке на Кошарама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почела 16. Полицијада на Златибору (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 10. јун

ОГЛАСНА ТАБЛА

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу