OGLASNA TABLA
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Otvorena izložba dečjih radova u Galeriji Kulturnog centra

 

Galeriji Kulturnog centra na Zlatiboru,  5. novembra 2021. godine u 19 časova, otvorena je izložba dečjih radova, nastalih u okviru likovnih radionica. Izložbu je otvorila umetnica Andrijana Andrijašević koja se zahvalila deci na radovima i na tome što su došli na otvaranje izložbe. Nevena Šopalović koja je takođe vodila radionice naglasila je da je njihov cilj da ovom izložbom steknu poverenje roditelja i da prave naredne radionice.Nakon ciklusa radionica, na kraju školske godine napraviće jednu izložbu humanitarnog karaktera, gde će svi zainteresovani moći da kupe radove mališana, a sav prikupljeni novac biće uplaćen za lečenje njihove drugarice Marte.

Likovne radionice „Ilustracija omiljene knjige“ i „Novembarski eksponat“ organizovane su u prostorijama Kulturnog centra na Zlatiboru, u saradnji sa Bibliotekom „LJubiša R. Đenić“ iz Čajetine, Turističkom organizacijom Zlatibor, Inovacionim biznis centrom Zlatibor i O.Š. „Dimitrije Tucović“.
Na radionicama su učestvovali učenici O.Š. „Dimitrije Tucović“, podeljeni u 2 grupe prema uzrastu. Radionice su vodile bibliotekarka Nevena Šopalović i umetnica Andrijana Andrijašević.

Učenici su imali priliku da nauče nešto iz bibliotečke delatnosti i osnovnih likovnih pojmova. Kroz prijatnu radnu atmosferu i uložen trud, nastali su mnogi interesantni radovi koji su večeras izloženi u Galeriji Kulturnog centra.
Deca su sa velikim entuzijazmom učestvovala u radionici i izrazila su želju da ponovo budu gosti Biblioteke i Kulturnog centra Zlatibor.

NJihovi radovi će biti izloženi u Galeriji Kulturnog centra Zlatibor do 18.11.2021. godine. Izložbu možete posetiti svakog radnog dana, od 10 do 17 časova.

TO Zlatibor

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Због снега завршио на банкини

Oglasna Tabla

У Севојну протест због укидања педијатрије, лекара нема довољно

Oglasna Tabla

Како све пиво утиче на ваше здравље

Oglasna Tabla

АМСС: Упозорење возачима на опасност од поледице и проклизавања возила

Oglasna Tabla

Обавезно проверите: Да ли знате због чега се квари кисели купус?

Oglasna Tabla

Сваки други тестиран позитиван на коронавирус, омикрон доноси дашак оптимизма

Oglasna Tabla

Промо видео новогодишње атмосфере са Златибора

Oglasna Tabla

Временска прогноза за суботу – 22. јануар

Oglasna Tabla

Ужичанин Александар Васиљевић наставио традицију пливања за Богојављенски крст у Паризу (ФОТО+ВИДЕО))

Oglasna Tabla