ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Отворен конкурс за кабинску посаду Ер Србије – тестирање у Чачку

Компанија Ер Србија покренула је велики конкурс за запошљавање нових чланица и чланова кабинске посаде за своју базу у Београду, а тестирање кандидата обавиће се у четири града – Чачку, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу.

„У склопу интензивних припрема за предстојећу летњу сезону у којој се очекује даљи раст пословних активности, Ер Србија је покренула велики конкурс за запошљавање нових чланица и чланова кабинске посаде за своју базу у Београду, у жељи да допре до што већег броја квалитетних кандидата широм Србије, посебна тестирања биће организована у чак четири града“, саопштено је из Ер Србије.

Како је наведено, кандидати ће своја знања и вештине моћи да представе у Чачку 23. фебруара, Новом Саду 27. фебруара, Крагујевцу 29. фебруара и Нишу 1. марта, а пријаве за тестирање могу се поднети путем веб сајта Ер Србије.

На конкурс се могу пријавити сви држављани Србије који у тренутку подношења пријаве имају навршених 18 година, најмање диплому средње школе и течно говоре и пишу енглески језик.
Пријаве се могу поднети до 24 часа пре тестирања у Чачку, Новом Саду, Крагујевцу и Нишу, а кандидати који после прве селекције уђу у ужи избор биће позвани на тестирање.

Најуспешнији кандидати спремни да на посао крећу из матичне базе Ер Србије у Београду имаће прилику за запослење.

Из Ер Србије истичу да су чланови кабинског особља својеврсни амбасадори компаније и домаћини на сваком лету, који својим ангажовањем доприносе позитивном искуству путника.
„Уверени смо да ће интересовање бити велико и да ћемо међу пријављенима пронаћи оне снажно мотивисане да са нама лете до великих пословних и других висина“, рекла је директорка људских ресурса Ер Србије Милица Нетковић.

Ер Србија разматра могућност да у наредном периоду слична тестирања обави и у појединим градовима у државама у региону, с обзиром на то да и ван граница Србије постоји велико интересовање за рад у српској националној авио-компанији, наведено је у саопштењу.

Извор: ГЗС

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Дино турнеја у градовима суседних држава (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Спортске игре младих од данас у Љубовији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра бесплатни превентивни прегледи у Домовима здравља широм Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех младих атлетичара Младости из Ужица у Дервенти (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли ће доћи до поскупљења јаја за Васкрс

ОГЛАСНА ТАБЛА

Када треба фарбати јаја за Васкрс да би породицу пратили напредак и благостање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубивоје Ршумовић: Купујте деци књиге, па макар их они и поцепали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Појачана контрола саобраћаја до 1. маја

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 20. април

ОГЛАСНА ТАБЛА