ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Отворен Клуб пензионера на Златибору (видео)

Јуче је на Златибору оторен Клуб пензионера. Ове просторије налазе се у  згради Културног центра Златибор и намењене су Месном одбору Удружења пензионера на Златибору.

Од сада ће Месни одбор Удружења пензинера на Златибору имати своје просторије за дружење и многобројне активности које Удружење пензионера општине Чајетина плански спроводи током године.

 „Дуго времена, да не кажем година, постоји иницијатива да старији људи, пензионери на Златибору добију неки свој простор. Изградњом овог центра дошло се до простора али се чекало на његово опремање, па се све то отегло. Ми смо данас ту, скупиће се једна група људи да га свечано отворимо и да се договоримо како ће тај клуб функционисати у наредном периоду“, рекао је Славко Пантовић, председник УП Чајетина.

За опремање овог простора Удружење је издвојило око 200 000  динара. У њима ће око 700 златиборских пензионера моћи да осмисли своје слободно време, али и организује хуманитарне и друге акције за помоћ својим суграђанима.

Свечаном отварању присуствовао је и председник општине Чајетина, Милан Стаматовић.
„Познато је да је организација пензионера  једна од најактивнијих и они стварно знају да организују и свој живот , али и неке хуманитарне акције, као и све потребе које су од  битног значаја за локалну самоуправу. Просторије које су до сада имали у Чајетини можда и нису биле доступне свим пензионерима. Ово ће сигурно растеретити простор у Чајетини јер ће пензионери са Златибора, или они пензионери који гравитирају ка Златибору, имати своје просторије. Локална самоуправа им стоји на располагању у име дугогодишње сарадње са њима, која је веома успешна јер ми мало млађи морамо мислити и о том трећем добу“. 

У овој годину, општина Чајетина је за Удружење пензионера у буџету издвојила милион и 800 000 динара. Имајући у виду досадашњу одличну сарадњу са пензионерима на многим активностоима значајним за читаву заједницу,  каже председник Стаматовић, локална самоуправа ће им према потребама и даље радо излазити у сусрет. 

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бројни случајеви експлозија упозоравају на то шта никако не смете радити са плинском боцом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису

ОГЛАСНА ТАБЛА