ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Отварање „Парка осмеха“ у Шљивовици у четвртак 4.априла

У непосредној близини основне школе у Шљивовици у четвртак. 4. април  у 10 часова биће свечано отворен Дечији парк „Парк осмеха“.

Парк осмеха посвећен је прерано и трагично настрадалом Александру Селаковићу (05.12.2005-04.04.2017), који је пре седам година, заједно са својим родитељима Маријаном и Миланом, изгубио живот у тешкој саобраћајној несрећи. Александар је био ученик ОШ „Миливоје Боровић“ у Шљивовици и његови баба и деда по срцу Станка и Љубинко Радељић желели су да сећање на Александра и његов стални осмех живи и након његовог прераног одласка, па су катастарску парцелу 4001/1 КО Шљивовица уступили Општини Чајетина уз жељу да се на њој изгради дечији парк са бројним садржајима. У реализацију ове идеје свесрдно су се укључили и други Александрови баба и деда Милка и Миленко, а ујак Мирко Петровић осмислио је спортске и рекреативне садржаје који ће овај парк чинити местом окупљања Александрових другара из разреда и других ученика.

Овим поводом истог дана биће одржан и фудбалски турнир ученика из школа са територије Општине Чајетина.

Општина Чајетина је испунила обећање и за изградњу „Парка осмеха“ је организовала одговарајућа општинска предузећа. Носилац радова на изградњи и уређењу парка је било КЈП „Златибор“, уз помоћ колега из Туристичке организације Златибор и ЈКП Водовод, као и Спортског савеза општине Чајетина.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце