9.3 C
Uzice
април 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Otkriven arsenal oružja kod Prjepolja (FOTO)

Lice kod kojeg je pronađeno oružje privedeno je u Policijsku upravu u Prijepolju i po nalogu Višeg javnog tužioca u Užicu i određeno mu je zadržavanje od 48 časova.

KCIJOM pripadnika Policijske uprave u Prijepolju po naređenju sudije za predhodni postupak u Užicu tokom popodneva izvršen je pretres kuće P.Dž. (44) iz sela Potok nadomak Brodareva.

Pretresom su u kući pronađene dve automatske puške, dve puške M48, jedan tompson, dve poluautomatske puške, jedna lovačka puška , dva pištolja, četiri bombe, osam rasklopljenih dugih cevi, 19 okvira za automatsku pušku, 15 okvira za poluautomatsku pušku, četiri okvira za škorpion, dve hiljade metaka, dve ručne radio stanice, tri vojnička noža i jedna gas maska.

Lice kod kojeg je pronađeno oružje privedeno je u Policijsku upravu u Prijepolju i po nalogu Višeg javnog tužioca u Užicu i određeno mu je zadržavanje od 48 časova, u tom roku osumnjičeni će biti priveden Višem javnom tužiocu u Užice na saslušanje. Na teret mu se stavlja nedozvoljeno krivično delo nedozvoljeno držanje, nošenje oružja i municije i eksplozivnih materijala.

Izvor:novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Isplata redovne i privremene novčane naknade

Oglasna Tabla

Postalo je tabu ponašati se prirodno udruštvu svog deteta

Oglasna Tabla

Godišnja izložba najboljih radova učenika

Oglasna Tabla