15.8 C
Uzice
мај 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Otkrivamo vam osam nepoznatih detalja o prodavnicama Lidl Srbija koje otvaraju vrata za kupce od 11. oktobra!

Vest da će kompanija „Lidl“ Srbija početi operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje, odjeknula je juće u domaćim medijima.

Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji, navodi se u saopštenju kompanije.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni „Lidl“ brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. „Lidl“ je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

„Lidl“ otvara vrata za građane Srbije 11. oktobra

„Lidl“ otvara vrata za građane Srbije 11. oktobra

Srbi sa nestrpljenjem očekuju da pohrle u neki od novoizgrađenih „Lidl“ objekata širom zemlje, a u nastavku vam otkrivamo osam malo poznatih činjenica o „Lidl“ Srbija.

1. „Lidl“ prodavnice u Srbiji su standardizovane

2. Skoro 90 odsto robe čine proizvodi trgovačke marke, a preostalih desetak procenata jesu oni artikli bez kojih se ne može, poput „koka-kole“.

3. „Lidl“ će se u istom trenutku otvoriti u 12 gradova – Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu

4. Za „Lidl“ je karakterističan paletni način izlaganja robe, neretko i u kutijama, a površine objekata su od 1.000 do 2.000 kvadratnih metara, što znači da su u rangu supermarketa.

5. Otvaranje je 11. oktobra u osam časova

6. „Lidl“ dosta ulaže u edukaciju svih zaposlenih, od kasirke do top-menadžmenta

7. Svi iz menadžmenta prošli su dvanaestomesečnu obuku u inostranstvu

8. Plate zaposlenih su iznad prosečnih u drugim trgovinskim lancima.

Izvor: naslovi.net

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Izgoreo automobil predsednika skupštine opštine Nova Varoš

Oglasna Tabla

Savršen i zdrav ručak za samo 300 dinara: Punjeni uštipci koji ne goje, a stvaraju sitost i održavaju organizam zdravim i vitkim

Oglasna Tabla

Treba praviti razliku između sukoba među vršnjacima i vršnjačkog nasilja

Oglasna Tabla