Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Otklonjen kvar posle havarije u Užicu – stiže voda!

OTKLONjEN JE KVAR POSLE HAVARIJE AZBESTNE CEVI Ø 400 U BEOGRADSKOJ ULICI (KOD SUBOTIĆA ČESME) I U ULICI MILOŠA BOŽANOVIĆA 

Juče je u jutarnjim satima došlo do pucanja magistralnog cevovoda visoke zone u Beogradskoj ulici (kod Subotića česme). Tom prilikom došlo je do neznatnog plavljenja okolnih objekata, ali je saobraćajnica pretrpela značajnu štetu. Kvar je saniran i u 16 sati i počelo se sa punjenjem sistema, ali je oko 19 sati 250 metara uzvodno došlo do nove havarije na cevovodu, u obali u nastavku ulice Miloša Božanovića. Prilikom havarije nije izazvana značajnija šteta jer su rezervoari bili prazni, pa nije došlo do istakanja veće količine vode. Nastavljeno je sa radovima, i jutros oko 4 sata cevovod je popravljen i počelo se sa punjenjem sistema. Potpuna stabilizacija očekuje se tokom dana. Tokom noći cisternama su snabdeveni bolnički rezervoari, a jutros će se , u koordinaciji sa Štabom za vanredne situacije nastaviti snabdevanje cisternama u delovima grada gde nema vode. Raspored cisterni biće uskoro objavljen.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Поскупљење путарине на аутопуту „Милош Велики”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубавна прича Десанке Максимовић као да је из најлепше бајке: “Удала сам се за онога кога је моје срце тражило, иако је сиромашан”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обичаји правих српских домаћица: Тањир се никада не враћа празан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Здрава исхрана и економија – да ли је здрава храна доступна свима?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пекарима продужен рок за куповину брашна из робних резерви

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Јована Златоустог

ОГЛАСНА ТАБЛА

Културни центар Златибор у сусрет празницима (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Остаци пужева стари преко 20 милиона година, Милан тврди да је на падинама Повлена пронашао фосиле из Панонског мора

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији 7.000 органских произвођача

ОГЛАСНА ТАБЛА