OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Otac umro, sin dan kasnije izbo majku 30 puta, pa pokušao sebi da izvadi oko

U porodici Supurović iz Užica nova tragedija – Mirjana (59), koju je 12. juna, dan pošto je sahranila supruga, krvnički izbo njen psihički oboleli sin Marko (22), preksinoć je preminula u svojoj kući. Za kratko vreme njene dve ćerke su ostale bez oba roditelja, sa bratom koga očekuje dug boravak u zatvoru.

Još uvek nije poznato da li su razlog smrti povrede nožem nanete pre mesec dana.

– Čujem da je Mira umrla, a video sam je pre par dana, odavala je utisak da joj ništa ne fali i da je pregrmela povrede. Prošla je ulicom sa ćerkom, a ja sam čukao u drvo što se oporavila od one tragedije koju je samo pukom srećom preživela. Neverovatno je šta se očas posla desilo toj divnoj porodici – priča jedan od komšija Supurovića iz Ulice Miovana Glišića u Užicu.

Juče je drugi put za kratko vreme išao u istu kuću da izjavi saučeše, u međuvremenu je i gledao uživo porodičnu tragediju.

U popodnevnim satima 12. juna Marko Supurović je, pred očima svog teško bolesnog dede Miloja prikovanog za invalidska kolica, u jednoj od soba nasrnuo na svoju majku koja je tražeći pomoć pobegla na terasu. Za njom je, držeći kuhinjski nož u ruci, istrčao njen sin i više puta joj oštricu zabio u leđa.

– Prvo sam čuo dreku koja me je podsećala kao vapaj nekoga koga trese struja. Izašao sam napolje i video Mirjanu stomakom pribijenu uz ogradu terase, a iza nje Marka. Kukala je iz sveg glasa – ispričao je tada drugi komšija Supurovića.

Naneo joj je oko 30 udaraca, a zatim hladnokrvno izašao iz kuće u kojoj je ostavio majku i dedu. Utom je stigla policija i uhapsila ga na stepeništu. Bio je sav krvav, a u rukama je nosio nož.

Sve ovo se odigralo nešto više od 24 sata od kada su Mirjana i Marko sahranili supruga, odnosno oca koji je naprasno preminuo u jednom selu kod Bajine Bašte. 

Sa teškim povredama opasnim po život Mirjana Supurović je prevezena u bolnicu gde je hitno operisana. Iste noći njen sin je u pritvoru pokušao sebi golom rukom da izvadi oko zbog čega je odmah prebačen u zatvorsku bolnicu u Beogradu. Prethodno je u policiji majku okrivio da mu je ubila oca i mrtvog ga držala u zamrzivaču.

Naredno jutro iz Opšte bolnice Užice nam je rečeno da je Mirjana stabilno i da nije u životnoj opasnosti. Posle nekoliko dana je otpuštena iz bolnice. Komšiluku je laknulo zbog saznanja da je preživela, ali i izbog činjenice da je Marko, od koga su mnogi zazirali, u zatvoru.

– U prolazu sam je dva – tri puta pitao kako je, odgovarala je sa „dobro je kako je moglo biti“ i „osećam bolove, ali nije strašno“. Nisam mnogo želeo da se upuštam u ono što se desilo, bilo mi je bitno da je preživela. Potom je ponovo neko vreme provela u bolnici, barem se tako pričalo u ulici, zbog posledica silnih uboda nožem, ali je posle nekoliko dana ponovo bila kod kuće – kaže meštanin ovog dela Užica.

Obdukcija

Mirjana Supurović preksinoć je pronađena mrtva u svom domu, a odbukcija koju je naložilo Više javnog tužilaštvo u Užicu odgonetnuće razlog.

Izvor: blic.rs

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Detalji strašne smrti kod Nove Varoši, mladić se najverovatnije švercovao ispod kamiona, pa stradao pod točkovima

Oglasna Tabla

Uređenje porte crkve brvnare u Tasićima

Oglasna Tabla

Osnivanje Varoši Arilje

Oglasna Tabla

Danas 40 novih slučajeva obolelih od COVID-19 virusa

Oglasna Tabla

Biološka terapija uspešno leči psorijazu, a na listi je RFZO

Oglasna Tabla

Данас славимо два свеца – Светог Луку и Светог Петра Цетињског

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 31. oktobar

Oglasna Tabla

Милан Васић и Дејан Петровић: „Ја сам момче са Косова“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Kisić: Škole spremne za onlajn, nadamo se da neće doći do toga

Oglasna Tabla