OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Otac umro, sin dan kasnije izbo majku 30 puta, pa pokušao sebi da izvadi oko

U porodici Supurović iz Užica nova tragedija – Mirjana (59), koju je 12. juna, dan pošto je sahranila supruga, krvnički izbo njen psihički oboleli sin Marko (22), preksinoć je preminula u svojoj kući. Za kratko vreme njene dve ćerke su ostale bez oba roditelja, sa bratom koga očekuje dug boravak u zatvoru.

Još uvek nije poznato da li su razlog smrti povrede nožem nanete pre mesec dana.

– Čujem da je Mira umrla, a video sam je pre par dana, odavala je utisak da joj ništa ne fali i da je pregrmela povrede. Prošla je ulicom sa ćerkom, a ja sam čukao u drvo što se oporavila od one tragedije koju je samo pukom srećom preživela. Neverovatno je šta se očas posla desilo toj divnoj porodici – priča jedan od komšija Supurovića iz Ulice Miovana Glišića u Užicu.

Juče je drugi put za kratko vreme išao u istu kuću da izjavi saučeše, u međuvremenu je i gledao uživo porodičnu tragediju.

U popodnevnim satima 12. juna Marko Supurović je, pred očima svog teško bolesnog dede Miloja prikovanog za invalidska kolica, u jednoj od soba nasrnuo na svoju majku koja je tražeći pomoć pobegla na terasu. Za njom je, držeći kuhinjski nož u ruci, istrčao njen sin i više puta joj oštricu zabio u leđa.

– Prvo sam čuo dreku koja me je podsećala kao vapaj nekoga koga trese struja. Izašao sam napolje i video Mirjanu stomakom pribijenu uz ogradu terase, a iza nje Marka. Kukala je iz sveg glasa – ispričao je tada drugi komšija Supurovića.

Naneo joj je oko 30 udaraca, a zatim hladnokrvno izašao iz kuće u kojoj je ostavio majku i dedu. Utom je stigla policija i uhapsila ga na stepeništu. Bio je sav krvav, a u rukama je nosio nož.

Sve ovo se odigralo nešto više od 24 sata od kada su Mirjana i Marko sahranili supruga, odnosno oca koji je naprasno preminuo u jednom selu kod Bajine Bašte. 

Sa teškim povredama opasnim po život Mirjana Supurović je prevezena u bolnicu gde je hitno operisana. Iste noći njen sin je u pritvoru pokušao sebi golom rukom da izvadi oko zbog čega je odmah prebačen u zatvorsku bolnicu u Beogradu. Prethodno je u policiji majku okrivio da mu je ubila oca i mrtvog ga držala u zamrzivaču.

Naredno jutro iz Opšte bolnice Užice nam je rečeno da je Mirjana stabilno i da nije u životnoj opasnosti. Posle nekoliko dana je otpuštena iz bolnice. Komšiluku je laknulo zbog saznanja da je preživela, ali i izbog činjenice da je Marko, od koga su mnogi zazirali, u zatvoru.

– U prolazu sam je dva – tri puta pitao kako je, odgovarala je sa „dobro je kako je moglo biti“ i „osećam bolove, ali nije strašno“. Nisam mnogo želeo da se upuštam u ono što se desilo, bilo mi je bitno da je preživela. Potom je ponovo neko vreme provela u bolnici, barem se tako pričalo u ulici, zbog posledica silnih uboda nožem, ali je posle nekoliko dana ponovo bila kod kuće – kaže meštanin ovog dela Užica.

Obdukcija

Mirjana Supurović preksinoć je pronađena mrtva u svom domu, a odbukcija koju je naložilo Više javnog tužilaštvo u Užicu odgonetnuće razlog.

Izvor: blic.rs

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Posne pituljice

Oglasna Tabla

Данас почиње Великогоспојински пост

Oglasna Tabla

Saopštenje Narodne stranke Užice

Oglasna Tabla

Crna Gora otvara granice sa Srbijom

Oglasna Tabla

Kafana može, pozorište ne može: Koliko kultura sada ispašta?

Oglasna Tabla

Da li će đaci non-stop nositi maske? Delovi preporuka za roditelje i đake, ali i zaposlene u školama

Oglasna Tabla

Tuga! Mali Jovanovići ostali bez majke

Oglasna Tabla

U OB Užice 104 pacijenata, u Covid bolnici u Krčagovu 42 pacijenata

Oglasna Tabla

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo

Oglasna Tabla