ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Отац је зграбио бебу у наручје и изнео је из буктиње: Детаљи пожара у Кремнима, ватра планула после екплозије плинске боце

Од куће Тодосијевића, петочлане породице лошег материјалног стања из села Кремна код Ужица, остали су само зидови и зидани оџак – све остало изгорело је у пожару до кога је дошло данас у преподневним сатима.

Истом приликом лакше повреде од опекотина задобили су Небојша Тодосијевић и његова ташта који су збринути и задржани у ужичкој болници.

Све троје су, кажу лекари, доброг здравственог стања.

Узрок пожара, причају за „Блиц“ мештани Кремана, позивајући се на незваничне информације које круже селом, је неправилно руковање плинском боцом.

Наводно, у својој кући у засеоку Поповићи, Небојша Тодосијевић је данас нешто радио са плинском боцом која је у једном тренутку, увиђај ће утврдити зашто, експлодирала. Детонација је изазвала ватру која се пренела на ламперију, намештај, тепих. Кућом изграђеном делом од лучевих бравана, делом од цигле, пожар се брзо проширио.

-Небојша је узео у наручје петомесечну ћерку и са њом напоље извео супругу. Потом се вратио по ташту и тада су њих двоје задобили опекотине. Кућа је изгорела, али важно је да су све главе остале на броју – испричао је за „Блиц“ мештанин Кремана.

Небојшин 10-годишњи син у то време био је у школи. Погодило се да никога од комшија, који би могли да помогну, у то време није било у својим кућама. Пожар је касно пријављен, а ватрогасне екипе су стигле када је он већ био у разбукталој фази.

Креманци указују да је њиховим комшијама који су остали без куће хито потребна помоћ. Срећом, власник стругаре код којих Небојша ради привремено им је уступио своју викендицу у Кремнима.

Извор/Фото: Блиц

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила