Огласна табла
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Отац је зграбио бебу у наручје и изнео је из буктиње: Детаљи пожара у Кремнима, ватра планула после екплозије плинске боце

Од куће Тодосијевића, петочлане породице лошег материјалног стања из села Кремна код Ужица, остали су само зидови и зидани оџак – све остало изгорело је у пожару до кога је дошло данас у преподневним сатима.

Истом приликом лакше повреде од опекотина задобили су Небојша Тодосијевић и његова ташта који су збринути и задржани у ужичкој болници.

Све троје су, кажу лекари, доброг здравственог стања.

Узрок пожара, причају за „Блиц“ мештани Кремана, позивајући се на незваничне информације које круже селом, је неправилно руковање плинском боцом.

Наводно, у својој кући у засеоку Поповићи, Небојша Тодосијевић је данас нешто радио са плинском боцом која је у једном тренутку, увиђај ће утврдити зашто, експлодирала. Детонација је изазвала ватру која се пренела на ламперију, намештај, тепих. Кућом изграђеном делом од лучевих бравана, делом од цигле, пожар се брзо проширио.

-Небојша је узео у наручје петомесечну ћерку и са њом напоље извео супругу. Потом се вратио по ташту и тада су њих двоје задобили опекотине. Кућа је изгорела, али важно је да су све главе остале на броју – испричао је за „Блиц“ мештанин Кремана.

Небојшин 10-годишњи син у то време био је у школи. Погодило се да никога од комшија, који би могли да помогну, у то време није било у својим кућама. Пожар је касно пријављен, а ватрогасне екипе су стигле када је он већ био у разбукталој фази.

Креманци указују да је њиховим комшијама који су остали без куће хито потребна помоћ. Срећом, власник стругаре код којих Небојша ради привремено им је уступио своју викендицу у Кремнима.

Извор/Фото: Блиц

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Многима је у Србији стигла ова порука: Иза свега се крије Инстаграм превара након које можете да останете без пара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Повређен пешак у Ужицу: аутомобил га ударио на пешачком прелазу код Нараодног музеја

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба Сабахудин Мурановић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још 100.000 ваучера за субвенционисани одмор у Србији, у мају или јуну

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено девет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији данас умерено облачно и осетно топлије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хиландарски резанци: Брзо посно јело, са посебним састојком, какво нисте пробали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржан 9. Сајам образовања у Чајетини (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА