17.2 C
Uzice
август 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Osviojite put u Prag sa porodicom!

Učestvujte na obeležavanju dana deteta u parku Beli jelen
Užice – Međunarodni dan deteta brojnim aktinostima biće obeležen u dečijem parku Beli Jelen, koji se nalazi šest kilometara od centra grada, na Zabučju.

U petak, 1. juna, planiran je maskenbal. Svako dete izlazi pred žiri jedno po jedno, predstavlja svoju masku uz određene pokrete, reči ili pesmicu koju sami biraju. Najbolje napravljene maske dobiće vredne nagrade, a od četiri pobednika, dva će izabrati stručni žiri, a dva roditelji.
Za subotu je planirano porodično druženje, ali i takmičenje u igrama spretnosti. Roditelji sa decom takmičiće se u brzom trčanju, gađanju lukom i strelom, košarci i skoku u dalj.

A u nedelju sa mališanima na scenu stupaju bake i dede.

Deca će imati zadatak da ih predstave, kako se zovu, koje im je zanimanje, zašto ih vole, a baka i deka će ispričati kojih igara se igraju sa njima, a kojih su se igara igrali kada su oni bili mali i upoznaće publiku sa nekom smešnom situacijom kada su oni ili njihovi unuci bili mali.
Svako ko se bude prijavio da učestvuje u bilo koja od 3 dana manifestacije postaje potencijalni dobitnik putovanja u Prag za celu porodicu.

Izvor: glaszapadnesrbije.rs

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Rekonstrukcija zgrade železničke stanice u Užicu

Oglasna Tabla

Danas na Žestivalu Dečija olimpijada i predstava za decu „Zeka lepotan“

Oglasna Tabla

Hit zimnica za prave gurmane: Cepkanu papriku pravićete svake godine

Oglasna Tabla