ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Осмомартовска превара од: 30.000 динара! Друштвеним мрежама кружи лажна наградна игра, огласио се у трговински ланац: „Не остављајте податке“

Наградна игра поводом 8. марта која кружи друштвеним мрежама и путем порука под логом компаније „Лидл“ је превара.

Бројни грађани у Србији су у последњих неколико дана на своје телефоне добили поруку да могу да учествују у наградној игри коју организује ланац трговине „Лидл“, а у којој се наводи да могу да освоје 30.000 динара.

У поруци се наводи да је наградна игра организована поводом 8. марта. У њој се види препознатљив лого трговинског ланца. Кад се кликне на линк отвара се страница на којој се наводи да ће особа кроз упитник имати прилику да добије 30.000 динара.

Поводом ове преваре огласили су се и из поменутог ланца.

– Компанија „Лидл Србија“ упозорава потрошаче да су се на друштвеним мрежама појавили лажни профили са наградним конкурсима и играма који наводе да у име компаније деле награде. Компанија апелује на потрошаче да се не пријављују, не региструју и не остављају своје личне податке, ради сопствене заштите – наводи се у саопштењу.

У саопштењу су такође додали да се тренутно спроводи само један званични наградни конкурс и да се организује само једна наградна игра поводом рођендана „Лидл Плус“ апликације.

– Само на наведеним, званичним профилима „Лидл Србија“ се увек могу пронаћи све валидне информације као и актуелности у вези компаније – нагласили су.

(Извор: Б92.нет, мондо)

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Трећег дана мале матуре осмаци полажу тест из изборног предмета

Струја неће поскупети ове године, ЕПС креће у реформе

Момо Капор: Како се Српкиње свађају на мору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријављивање кандидата за пријемне испите на факултетима

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Температура данас до 39 степени, а биће још врелије

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа