OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Organska hrana iz Srbije na digitalnoj svetskoj smotri BIOFACH od 17 – 19. februara: Svoje proizvode predstavljaju firme iz Čačka i Arilja

Privredna komora Srbije (PKS) uz podršku Švajcarskog programa za promociju izvoza (SIPPO), a u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom za
organsku proizvodnju „Serbia organica“ i Razvojnom agencijom Srbije (RAS), organizuje nastup devet srpskih kompanija na sajmu organske proizvodnje BIOFACH, koji se ove godine održava u digitalnoj formi od 17-19. februara pod nazivom „BIOFACH eSpecial 2021“.

Srpski proizvođači nastupaće pod prepoznatljivim sloganom „We speak organic“ u okviru digitalnog štanda pod nazivom SERBIAN NATIONAL PAVILION, a svoje najkvalitetnije proizvode potencijalnim distributerima i kupcima predstaviće ECOAGRI SERBIA iz Bele Crkve, DRENOVAC iz Arilja, All NATURAL FOODS iz Nove Pazove, MENEX iz Kruševca, MASTER FOOD iz Užica, ITN GROUP iz Beograda, AWISS iz Beograda, INTERFOOD 6O iz Čačka i FRUTORGA iz Prokuplja.

BIOFACH je najveći specijalizovani svetski sajam u oblasti organske proizvodnje, koji se svake godine tradicionalno održava u Nirnbergu u februaru i okuplja više od 3.000 izlagača, a obiđe ga više od 50.000 posetilaca iz više od 130 zemalja.

GZS

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Prosečna zarada u Srbiji u decembru 66.092 dinara

Oglasna Tabla

Za kilogram maline 300 dinara? (VIDEO)

Oglasna Tabla

141 novi slučaj virusa kovid-19 u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Počelo prolećno čišćenje grada

Oglasna Tabla

Podaci RZS: Gotovo duplo više umrlih nego rođenih u januaru

Oglasna Tabla

Na Zlatiboru niču brvnare koje izranjaju iz zemlje i upijaju prirodu

Oglasna Tabla

U bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovana 322 covid pacijenta

Oglasna Tabla

Navršio devedesetu, a i dalje vodi poslovne knjige

Oglasna Tabla

Prva trka zlatiborskih smučara na Svetskom prvenstvu

Oglasna Tabla