Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Organizatori Nušićijade prezadovoljni posetom

Ivanjica – Glumac Milan Milosavljević koji je već devetu godinu zaredom u ulozi Branislava Nušića, ističe da je zadovoljan svim onim što je priređeno na raznim scenama po Ivanjici.

 

„Fasciniran sam svim onim što se dešavalo. Video sam da su koncerti bili jako posećeni, da su pozorišne predstave mnogo lepo prihvaćene i primljene. Prošla je jedna trećina Nušićijade, zadovoljan sam reakcijom publike a vidim da su i svi oni koji su učestvovali u realizaciji to radili veoma zdušno. Imam ja i svoje zamerke koje ću izneti kada se završi ovaj festival predsedniku opštine kada mu budem vraćao ključeve varoši”, kazao je Milosavljević.

Koordinator promocije festivala Miloje Ostojić kaže da je kroz Ivanjicu, na svim događajima, za dva ipo dana, prodefilovalo između 13 i 15 hiljada ljudi.

“Sam koncert Željka Joksimovića sinoć je pratilo po našim procenama između sedam i osam hiljada posetilaca kao i koncert grupe S vremena na vreme koji je usledio odmah nakon Joksimovićevog,” rekao je Ostojić na današnjoj konferenciji za novinare. On je naglasio da su i uvod u festival, u četvrtak uveče, koji je počeo koncertom Divne Ljubojević, kao i Akademija posvećena ivanjičkim jubilejima koje ove godine Nušićijada slavi, takođe bili izuzetno posećeni i da je sala Doma kulture u Ivanjici bila puna.

“Posebno želim da skrenem pažnju na jutrošnji koncert kod Spomenika revoluciji koji dokazuje da su građani u Ivanjici željni da čuju kvalitetnu muziku kao što su italijanske kancone, francuske šansone, dobar etno džez pa ćemo sledeće godine staviti akcenat na takve sadržaje kako bi još više pojačali kvalitet festivala”, kazao je Ostojić.

On je rekao da će na kraju festivala izneti konačne rezultate posećenosti ovogodišnje Nušićijade pojedinačno po svakom događaju.

Izvor:Glas zapadne Srbije/foto:gzs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Konkursi za prijem kandidata u Vojnu akademiju u toku

Oglasna Tabla

Ariljci “pokorili” Kragujevac

Oglasna Tabla

10 dužnosti srpskih đaka iz 1910. godine: Deca su se vaspitavala da, pre svega, budu dobri ljudi

Oglasna Tabla

Danas još toplije, sunčano, do 18 stepeni, a od ponedeljka SNEG

Oglasna Tabla

Pre 30 godina, đačke torbe su bile lakše, ali je znanje bilo veće

Oglasna Tabla

Odmalena sam stoku voleo, hit-video iz Požege: Dragan je lep, mlad i domaćin, ali neoženjen! (VIDEO)

Oglasna Tabla

Plaćaćemo kauciju za jogurt i mleko: Vlada Srbije objavila nacrt izmena i dopuna Zakona o ambalaži i ambalažnom otpadu

Oglasna Tabla

Maminin stopama: Bronza za Kalinu Bogojević

Oglasna Tabla

Voćni sufle od griza i pudinga koji se topi u ustima: Toliko ukusan da će vam svi tražiti još

Oglasna Tabla