Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Општина Чајетина улаже у нове спортске терене

– Златибор је изузетно погодан за припреме спортских екипа, за здравствени туризам, за рековалесценте и ми припремамо инфраструктуру за будући период, за клијентелу која већ долази и надамо се да ће када ово завршимо долазити у знатно већем броју, спортске екипе из Србије и иностранства. Управо те иностране екипе траже услове какви постоје у другим европским туристичким центрима и ми се интензивно спремамо да им то и понудимо, изјавио је председник општине Чајетина Милан Стаматовић, најављујући нову општинску инвестицију у области спортског туризма.
Стаматовић је нагласио да су почели радови на уређење земљишта иза хотела Торник а уз трасу златиборске гондоле, и да ће се већ за годину дана ту налазити 20 спортских терена, што на отвореном, што у затвореном, са чиме ће Златибор, на пример, моћи да парира турском летовалишту Анталија које је тренутно у европском врху са понудом за припреме спортских екипа. Такође, са завршетком овог нашег пројекта изградње додатних спортских терена на Златибору ни домаће екипе неће морати да иду у Турску или у Словенију, већ ће те исте, ако не и боље, услове имати и у својој земљи, на Златибору.
Што се тиче смештаја, Златибор већ сада може да пружи такве услове и само је потребно да надоградимо нашу спортску инфраструктуру, за шта смо предвидели инвестицију од 10 милиона евра која ће се реализовати у фазама. Тренутно су већ два терена завршена, а још два се граде – закључио је председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Здрава Србија предлаже референдум против увођења санкција Русији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечне зараде жена у домаћем ИТ сектору 1.300 евра, мушкараца 1.700

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено седам беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас променљиво време, киша местимично

ОГЛАСНА ТАБЛА