27.4 C
Uzice
септембар 16, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Opština Čajetina danas obeležava svoj dan

Čajetina – Nizom manifestacija u opštini Čajetina obeležava se Dan opštine. U 12 časova održaće se svečana Sednica SO Čajetina.

Povodom obeležavanja dana opštine predsednik Milan Stamatović uputio je građanima čestitku u kojoj se osvrnuo na značajne invensticije koje će biti realizovane u narednom periodu. Čestitku predsednika prenosimo u celosti:

„Poštovani građani, čestitam vam opštinski praznik sa željom da vas dobro zdravlje, sreća i uspesi prate u budućem radu. Mi u našoj lokalnoj samoupravi, jednoj od najrazvijenih u Srbiji, imamo u ovom periodu puno razloga za zadovoljstvo: završavamo našu najznačajniju investiciju gondolu, privodimo kraju gradnju savremenog Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, opština je postala vlasnik zlatiborske sportske dvorane, a upravo otvaramo novosagrađenu zgradu modernog Kulturnog centra. Najvažniji planovi, velika opštinska ulaganja i naš domaćinski odnos daju rezultate, pretvaraju se u delo, na dobrobit stanovnika naše opštine i mnogih turista. Pred nama su novi krupni poduhvati i ulaganja, kao što je Agroindustrijski centar u poljoprivredi. Završavamo neke započete projekte, ali ne stajemo na putu razvoja, veće proizvodnje, boljeg standarda stanovnika naše opštine, vrednih investicija, rekordne turističke posete… Opština Čajetina se pročula kao primer za ugled u Srbiji, to će biti i ubuduće.
S najboljim željama, predsednik Milan Stamatović

Izvor:Glas Zapadne Srbije/foto:Užice Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Gurmanski putevi vode u selo Mačkat

Oglasna Tabla

Titovi dugovi stigli na naplatu

Oglasna Tabla

Završena letnja sezona na Torniku

Oglasna Tabla

Pehari za sve užičke klubove na reliju Đerdap 2019.

Oglasna Tabla

Fondacija „Zajedno za mlade-prof. dr Danica Grujičić“ pokreće humanitarnu akciju u Užicu

Oglasna Tabla

Oko 90 odsto stambenih kredita u švajcarskim francima prebačeno u evre

Oglasna Tabla

Informatičari Srbije najbolji na Balkanu

Oglasna Tabla

Peticija Pokreta za decu „Tri plus”: Da svu đaci u Srbiji uče iz istih knjiga

Oglasna Tabla

Zabranjen rad dve škole u Srbiji

Oglasna Tabla