3.7 C
Uzice
фебруар 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Oprema za gondolu spremna za ugradnju

U saradnji sa partnerima iz kompanije „Pomagalski“ pre dve nedelje, obavljena je redovna kontrola opreme prilikom koje je ustanovljeno da je odložena po propisima u skladištu u Braneškom polju i da je sva na broju.

JP „Gold gondola“ i njihova komisija za prijem opreme, u saradnji sa izvođačima iz „Amige“ tokom avgusta uredila je skladište, očistila prostor i svaki deo opreme, te složila delove u skladu sa dinamikom ugradnje. Sva oprema koja je planirana za skladištenje na otvorenom prostoru je pažljivo presložena i proverena.

Takođe podsećamo da je opština Čajetina dobila dozvolu za podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase kod Ribničkog jezera. Radovi na pripremi terena kreću i podizanje stubova biće završeno do kraja godine.

Ističemo izuzetnu saradnju sa kompanijom „Pomagalski“ i njenim inženjerima koji imaju neprocenjivo iskustvo.

I pored opstrukcija, projekat se razvija, a partneri iz „Pome“ su zadovoljni načinom na koji tretiramo opremu i stanje skladišta u Braneškom polju. Po njihovim rečima, to olakšava kvalitetan budući rad na završnim radovima.

Izvor: Gold gondola Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Smučarke sa Zlatibora predstavljale Srbiju na Svetskom prvenstvu

Oglasna Tabla

Adaptacija stare škole u završnoj fazi

Oglasna Tabla

Stamatović: Naprednjaci šire paniku, voda na Zlatiboru je ispravna za piće!

Oglasna Tabla