ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Омладинска картица – ПРИЈАВИ СЕ

Општина Чајетина позивa све институције, установе, предузећа из области едукације, културе, спорта, књижаре, ресторане, шопинг центре, ауто школе, дрогерије, здравствене институције, туристичке организације, и друге  да учествују у пружању услуга са посебним погодностима за младе на територији општине Чајетина.Позив је упућен и младима за остваривање права на коришћење услуга са посебним погодностима уз омладинске картице.

Општина Чајетина и Канцеларија за младе издавањем омладинских картица желе да подстакну младе на активно и квалитетно организовање слободног времена, неговање здравих и безбедних стилова живота. Право на посебне погодности могу да остваре млади од 16 до 30 година старости који су држављани Републике Србије и имају пребивалиште на територији општине Чајетина.

“Омладинска картица омогућава младима погодности за коришћење одређених услуга као што су стоматолошки и офтамолошки прегледи, попусти за карте за затворен базен, коришћење куглане, терена за одбојку на песку, за теретане и фитнес центре, кафиће, курсеве страних језика, куповину књига, обуке за козметичаре, за туристичке и водичке туре, посете музеју, куповину одевних предмета и друго. Сврха омладинских картица јесте да, на неки начин, младима пружи могућност уштеде у буџету”, поручују из Канцеларије за младе.

 У наставку, кликом на назив документа (испод) можете, видети детаље јавних позива као и пријавне обрасце.

Позив за учешће у пружању услуге са посебним погодностима за младе на територији Општине Чајетина, Пријава и Правилник о коришћењу услуга са посебним погодностима за младе на територији Општине Чајетина који су намењени привредним субјектима

Позив младима на територији Општине Чајетина за остваривање права на коришћење услуга са посебним погодностима и Изјава

 Захтев за издавање картице 

Пријава и захтев могу бити предати на писарници општине Чајетина, у улици Александра Карађорђевића 34, радним данима у периоду од 8 до 15 часова или скениране послати на имејл cajetinaomladinskiklub@gmail.com

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Предавање посвећено Животи Вранићу

12 НАПИТАКА НАЈБОЉЕ САГОРЕВА КАЛОРИЈЕ: Дају осећај ситости и помажу вам да се смањите за 3 броја

Паприкаш од меса за данашњи ручак: Уживаћете у укусу (ВИДЕО)

Да ли ће онај ко насрне на наставника ићи у затвор и шта значи измена Кривичног законика

Бацамо годишње на стотине тона вуне, а носимо синтетику – зна ли Србија где јој је рабош?

У поноћ почиње изборна тишина

Креће туристички возић, са радом почиње и СтаПарк

Уз средства из буџета снажна подршка државе за путну инфраструктуру

Град Ужице за матуранте, велика журка у Градском културном центру (ВИДЕО)