25.4 C
Uzice
август 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

OLIVERA JEVTIĆ NAJBOLJA U BEOGRADU

U nedelju  je u Beogradu održana 65.ulična trka povodom Dana oslobođenja Beograda, U veoma zanimljivoj trci seniorki na 5000m trijumfovala je Olivera Jevtić, članica Atletskog kluba „Mladost“ iz Užica. Velikom uspehu treba pridodati i da su prethodnog dana na Krosu RTS u Požarevcu, članovi „Mladosti“ Olivera Jevtić, Milan Mitrović i Miloš Mitrović, obezbedili učešće u reprenzentaciji Srbije na Prvenstvu Balkana u krosu, koje će se 5.novembra održati u Ćupriji.

unnamed-1

Žestoka borba takmičara u svim kategorijama obeležila je večeras održanu 65. trku Grada Beograda na Terazijskom platou. Prvog mesta u trci na 5.000 metara domogla se najbolja srpska maratonka Olivera Jevtić, koja je u poslednjim krugovima jubilarne gradske trke pojačala tempo i nakon 10 godina trijumfovala u Beogradu.

unnamed

– Nisam očekivala, nije moj fah ovakva trka. Nisam se spremala, zaista. Rekla sam posle Olimpijskih igara da ću da odmorim i da završim karijeru dobrim rezultatom u maratonu – uzbuđeno priča Olivera, koja kaže da nije očekivala da će ostaviti iza sebe Novopazarku Amelu Terzić na drugom mestu i Kenijku Kristinu Mora Oigo, nakon povrede kolena koja ju je sprečila da ostvari najbolji mogući rezultat u Riju.

Izvor: Blic

300-158

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Slavko Kuzmanović posle 48 dana izašao sa bolničkog lečenja

Oglasna Tabla

Počeo Žestival sa „Veče Užičkih aforističara i sećanje na užičke legende“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Otvoren zlatiborski muzej maketa

Oglasna Tabla