ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Окршај свекрве и снајке на крштењу у Прибоју: Снајка опалила шамар и посула вином свекрву,разјарени гости завршили са повредама

Прибој – Прослава уприличена поводом крштења у једном прибојском ресторану поретворила се у праву драму која се већ данима препричава у општини на Лиму, јер како кажу, никад се није десило нешто слично, преноси РИНА.
Да нешто није у реду видело се када је отац детета које се крстило кренуо да напусти славље, а онда је све кулминирало када је његова жена, прецизније снајка породице напала свекрву.

„Ту су међуљдски односи очигледно одавно нарушени. Снајка је пришла до свекрве из све снаге јој лупила шамар и полила вином. Сви гости су остали, па мало је рећи, затечени призором који су видели. Након тога се вратио син и стао на страну своје жене, такође напао мајку“, препричавају за РИНУ Прибојци.

Након што је снајка напала свекрву, на весељу је настао прави карамбол и више се није знало ко кога туче. На лице места одмах су дошли припадници полиције и екипе Хитне помоћи.

„Две марице су развозиле разјарене госте. Најгоре је прошао снајкин ујак ком је разбијен нос, а једна гошћа морала је чак и да преноћи у болници због задобијених повредна јер је у читавој тој гужви пала низ степенице и слупала се“, каже извор упућен у ситуацију.

ГЗС / РИНА

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење “Право у жицу” врло успешно на 8. фестивалу младих гуслара у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Асфалтирањем се завршавају радови у Улици Марије Маге Магазиновић (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Локални механизми за развој женског предузетништва у руралној средини (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски дан срца – 29. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба – Хобијем по свету

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 6. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА

На мобилном мамографу у Чајетини прегледано 788 жена, најављене нове активности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први „Ужички фестивал ходања“ у недељу 1. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА