Огласна табла
СРБИЈА УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ограничено време, неограничене уштеде у Ђак Спорту!

Свако време носи одређене модне трендове, који се све брже смењују. Међутим, прелазни периоди између годишњих доба имају најбројније изазове у одабиру гардеробе. Међу првим су огромне временске разлике при ниским јутарњим температурама, а опет високим у поподневним часовима. Зато је потребно решење у квалитету онога што одаберемо као свој дневни стајлинг. Наравно, ту мислимо на “слојевито облачење” које поред брзог прилагођавања температури као и дневном темпу.

 

Сходно ситуацији, Ђак Спорт је припремио феноменалну акцију до 50% попуста на издвојену понуду спортске одеће и обуће. Избор је велики, а распон цена прихватљив за свачији џеп. Преко 160 модела одличног квалитета по никад нижим ценама Вас очекује у Ђак Спорту. Увек је добра идеја освежење оутфита, зато трк до најближе Ђак радње или на online shop, јер понуда траје до 24.маја.

 

Компанија Ђак Спорт више од 30 година представља један од водећих регионалних мултибренд ланаца спортске опреме. Свакодневно, кроз више од 80 малопродајних објеката у Србији, региону југоисточне Европе и на web сајту, омиљено је место за куповину многих љубитеља спортског и лежерног стила. 

 

Широк асортиман, велики број познатих брендова, јединствено искуство куповине и сјајни попусти само су неки од разлога због којих се Ђак Спорт разликује од других. Спортску породицу чини преко 700 запослених са заједничким циљем да свим генерацијама, рекреативцима и спортистима понудимо велики избор квалитетне спортске опреме на једном месту.

 

Својим пословањем, компанија Ђак, позитивно утиче на друштво усмеравајући своју подршку на породице, спорт и здрав начин живота. Зато вас свакодневно у Ђак Спорту очекују активности подршке, активације али и акције уштеде као што је и ова прилика. Посетите Ђак Спорт и одаберите најбољу комбинацију за себе или себи драге особе.

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај