ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Oglasio se sramni napadač na Oliveru Jevtić: Bilo je slučajno i niko me nije platio

Bugarin tvrdi da su loši vremenski uslovi, njegovo profesionalno neiskustvo i loša koordinacija pokreta uticali da dođe do incidenta.
Napadač na Oliveru Jevtić, Bugarin Bojan Vačev, ispričao je bugarskim medijima svoju stranu priče nakon skandala koji je napravio na trci na 10.000 metara u okviru maratona u Sofiji, koji je održan u nedelju.

Vačev je bio u duksu tokom trke, u jednom momentu je trčao pored Olivere Jevtić, nakon čega se zaleteo ka njoj, udario je i oborio na zemlju, nakon čega je ona pala i onesvestila se.
Mediji su uspeli da otkriju identitet muškarca koji ju je napao, koji se čak posle trke hvalio svojim rezultatom na trci.
Olivera je bila besna zbog napada na nju, istakla je da je Bugarin namerno odgurnuo i iskazala sumnju da je možda i plaćen da to uradi, ali Vačev to demantuje.
 Želim da iskoristim svoje pravo i odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprečila da učestvuje u događaju – pravdao se Vjačev.
– Sumnje javnosti da me je finansijski motivisala treća strana su apsolutno lažne i duboko su me pogodile. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja brojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama – rekao je Bugarin.
On tvrdi da je adrenalin bio na visokom nivou i da je on zbog nedostatka profesionalnog iskustva imao nekoordinisane pokrete, koji su doveli do incidenta.
– Žao mi je zbog nesrećne situacije i molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija Maraton Sofije ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere – poručio je napadač na Oliveru za Sportal.bg.
Izvor:Telegraf
Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Теја Дора представљаће Србију на Песми Евровизије

Туристичка понуда Златибора на 4. Међународном сајму туризма „Бања Лука 2024“

НОВА: Телеком Србија подигла цене, корисници немају право на жалбу

Деца преступници – жртве или насилници којима треба судити као одраслима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је Србија спремна за месо из лабораторије

Временска прогноза за недељу – 3. март

Лепа Брена проџект

Малинари траже од хладњачара да до 5. марта саопште откупну цену малине

Златибор центар припрема спортских екипа