OGLASNA TABLA – INFO
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

ODUŠEVILA SVE U BAJINOJ BAŠTI: Ceca oborila rekord posete na „Drinskoj regati“ (VIDEO)


Trećeg dana 25. Drinske regate održan je veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović na izletištu Rača. Pred više od 30 hiljada posetilaca najveća balkanska zvezda održala je jedan od najmasovnijih koncerata u istoriji Bajine Bašte.

Izletište pored Drine je već 21 čas vrvelo je od publike a atmosferu pred Cecin nastup zagrejao je odlični bajinobaštanski bend Snežana Kačar i Imperium. Ceca je već na početku koncerta uporedila atmosferu i masovnost sa njenim čuvenim nastupima u Beogradu nazivajući koncert na Drinskoj regati Ušće 3.

Nizali su se hitovi, reke ljudi su se slivale iz centra Bajine Bašte a sa svakom pesmom atmosfera je bila bolja. Uz dobro poznate hitove pevala je i provodila se publika koja je došla kako iz brojnih mesta Srbije tako i iz zemalja regiona. Gradić u Podrinju je ovih dana domaćin i velikom broju stranaca a pored uobičajeno brojnih Slovenaca, Rusa, Francuza tu su i Holanđani, Kinezi, Mađari, Iranci… Posetioci koncerta su takođe bile i ličnosti iz srpskog kulturnog i sportskog života.

Program 25. Drinske regate se nastavlja centralnim dešavanjem manifestacije a to je veliki spust Drinom od Perućca do Rogačice na kome se danas očekuje preko 20 000 učesnika samo na vodi i najmanje još toliko na ključnim tačkama spusta kao što su izletište Rača, kućica na Drini i Rogačica. Kolone automobila uveliko idu ka Perućcu, najavljeno je učešće na spustu brojnih javnih ličnosti iz Srbije i regiona a lepo vreme je garancija odličnog provoda na najvećoj manifestaciji na vodi u ovom delu Evrope.
U večernjim satima u Bajinoj Bašti očekuje nas festival Most Fest na kome će nastupati Rok u ponoć, Crvena Jabuka i Alen Islamović i Lajv bend.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Guča 2020. bez Sabora: Kako Srbi pišu istoriju

Oglasna Tabla

Jedan od smešnijih srpskih izraza „Nadrljao kao Žuti“, potekao je iz veoma tužne priče o mladiću neupućenom u naše običaje

Oglasna Tabla

Od Užica 300.000 dinara za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji

Oglasna Tabla

Maline u čokoladi: Neodoljive domaće praline koje ćete obožavati (VIDEO)

Oglasna Tabla

Danas isplata 60 odsto minimalca za više od 235 hiljada preduzeća

Oglasna Tabla

MUP Srbije povodom stradanja ptica saopštio da nije nadležan za kontrolu preleta helikoptera

Oglasna Tabla

Vreme danas: Oblačno, toplo i sparno

Oglasna Tabla

Obaveštenje o podeli rešenja za porez na imovinu fizičkih lica za 2020. godinu

Oglasna Tabla

U Zlatiborskom okrugu potvrđena 24 nova slučaja pozitivnih na virus COVID-19

Oglasna Tabla