6.9 C
Uzice
децембар 8, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

ODUŠEVILA SVE U BAJINOJ BAŠTI: Ceca oborila rekord posete na „Drinskoj regati“ (VIDEO)


Trećeg dana 25. Drinske regate održan je veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović na izletištu Rača. Pred više od 30 hiljada posetilaca najveća balkanska zvezda održala je jedan od najmasovnijih koncerata u istoriji Bajine Bašte.

Izletište pored Drine je već 21 čas vrvelo je od publike a atmosferu pred Cecin nastup zagrejao je odlični bajinobaštanski bend Snežana Kačar i Imperium. Ceca je već na početku koncerta uporedila atmosferu i masovnost sa njenim čuvenim nastupima u Beogradu nazivajući koncert na Drinskoj regati Ušće 3.

Nizali su se hitovi, reke ljudi su se slivale iz centra Bajine Bašte a sa svakom pesmom atmosfera je bila bolja. Uz dobro poznate hitove pevala je i provodila se publika koja je došla kako iz brojnih mesta Srbije tako i iz zemalja regiona. Gradić u Podrinju je ovih dana domaćin i velikom broju stranaca a pored uobičajeno brojnih Slovenaca, Rusa, Francuza tu su i Holanđani, Kinezi, Mađari, Iranci… Posetioci koncerta su takođe bile i ličnosti iz srpskog kulturnog i sportskog života.

Program 25. Drinske regate se nastavlja centralnim dešavanjem manifestacije a to je veliki spust Drinom od Perućca do Rogačice na kome se danas očekuje preko 20 000 učesnika samo na vodi i najmanje još toliko na ključnim tačkama spusta kao što su izletište Rača, kućica na Drini i Rogačica. Kolone automobila uveliko idu ka Perućcu, najavljeno je učešće na spustu brojnih javnih ličnosti iz Srbije i regiona a lepo vreme je garancija odličnog provoda na najvećoj manifestaciji na vodi u ovom delu Evrope.
U večernjim satima u Bajinoj Bašti očekuje nas festival Most Fest na kome će nastupati Rok u ponoć, Crvena Jabuka i Alen Islamović i Lajv bend.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Pomoć Medicinske škole Užice štićenicima manastira Sveta Petka kod Paraćina

Oglasna Tabla

Košarkaši Slobode ubedljivi protiv Pazara

Oglasna Tabla

Zašto Fića drži cenu, a Yugo ne

Oglasna Tabla

Batut: Svaki treći srednjoškolac se kocka

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 8. decembar

Oglasna Tabla

4 najlepše posne čoko – torte za potpuni praznični ugođaj! Odlične su za slave, a jednostavne za spremanje!

Oglasna Tabla

Obuka zaposlenih KJP „Zlatibor“ za pružanje prve pomoći sa pokaznom vežbom

Oglasna Tabla

Velika rekonstrukcija srednjovekovne tvrđave na Đetinji

Oglasna Tabla

Vahida Đedović brutalno razotkrila sve maske današnjeg roditeljstva

Oglasna Tabla