11.3 C
Uzice
октобар 17, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

ODUŠEVILA SVE U BAJINOJ BAŠTI: Ceca oborila rekord posete na „Drinskoj regati“ (VIDEO)


Trećeg dana 25. Drinske regate održan je veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović na izletištu Rača. Pred više od 30 hiljada posetilaca najveća balkanska zvezda održala je jedan od najmasovnijih koncerata u istoriji Bajine Bašte.

Izletište pored Drine je već 21 čas vrvelo je od publike a atmosferu pred Cecin nastup zagrejao je odlični bajinobaštanski bend Snežana Kačar i Imperium. Ceca je već na početku koncerta uporedila atmosferu i masovnost sa njenim čuvenim nastupima u Beogradu nazivajući koncert na Drinskoj regati Ušće 3.

Nizali su se hitovi, reke ljudi su se slivale iz centra Bajine Bašte a sa svakom pesmom atmosfera je bila bolja. Uz dobro poznate hitove pevala je i provodila se publika koja je došla kako iz brojnih mesta Srbije tako i iz zemalja regiona. Gradić u Podrinju je ovih dana domaćin i velikom broju stranaca a pored uobičajeno brojnih Slovenaca, Rusa, Francuza tu su i Holanđani, Kinezi, Mađari, Iranci… Posetioci koncerta su takođe bile i ličnosti iz srpskog kulturnog i sportskog života.

Program 25. Drinske regate se nastavlja centralnim dešavanjem manifestacije a to je veliki spust Drinom od Perućca do Rogačice na kome se danas očekuje preko 20 000 učesnika samo na vodi i najmanje još toliko na ključnim tačkama spusta kao što su izletište Rača, kućica na Drini i Rogačica. Kolone automobila uveliko idu ka Perućcu, najavljeno je učešće na spustu brojnih javnih ličnosti iz Srbije i regiona a lepo vreme je garancija odličnog provoda na najvećoj manifestaciji na vodi u ovom delu Evrope.
U večernjim satima u Bajinoj Bašti očekuje nas festival Most Fest na kome će nastupati Rok u ponoć, Crvena Jabuka i Alen Islamović i Lajv bend.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Porodica Seladin sa suzama gledala kako im je dom sravnjen do temelja, bolesnu Suzanu na nosilima izneli pre rušenja

Oglasna Tabla

Samo Zlatiborcu odobren izvoz u Rusiju, ostali još pod zabranom

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – “Dugonja,Trbonja i Vidonja“

Oglasna Tabla

„Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom“ na Gradskom trgu

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za 17. oktobar (četvrtak)

Oglasna Tabla

Nikola Đuričko: Nova generacija ne zna ko je Ivo Andrić, ali zna ko je Mimi Oro

Oglasna Tabla

Sloboda sa gimnazijalcima u revijalnom meču

Oglasna Tabla

Od 1.730 škola Osnovna škola “Stari grad” iz Užica pobedila u akciju “2000 lopti za buduće asove”

Oglasna Tabla

Jesenje promocije Zlatibora

Oglasna Tabla